Sayfa 595/1200 İlkİlk ... 954955455855935945955965976056456951095 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 4,753 - 4,760 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

1. Sacro üstadım
    bu ULUUN da deli raly beklentisi oluştu mu dersin
    grafik ekleyemiyorum
    ama sanki durum onu gösteriyor
    2,97 de ki tarihi zirveyi kırmak üzere
    Paylaştığım hiçbir şey yatırım tavsiyesi olamaz.
    HERKESİN KENDİ AKLI VAR.

2. Kozaa verip KARDEMİR d değişikliği hem tahtaya hem bana yaradı. Endeks hedefimiz ne olucak?
    Bu hissen net uygulaması neoldu cepten paylaştığımız bilen varmi? Grafik atamıyorum, yükledim arızalı diyor, bir kaç grafik atalım nerdeyiz bakalım yarın.

3.  Alıntı Originally Posted by Fıght clup Yazıyı Oku
    Kozaa verip KARDEMİR d değişikliği hem tahtaya hem bana yaradı. Endeks hedefimiz ne olucak?
    Bu hissen net uygulaması neoldu cepten paylaştığımız bilen varmi? Grafik atamıyorum, yükledim arızalı diyor, bir kaç grafik atalım nerdeyiz bakalım yarın.
    Hocam bilginize ve tecrübenize diyecek sözümüz yok.
    Diğer taraftan maşaallah Sacro hocamında sizinde kısmetiniz de var.

Sattığınız düşüyor aldığınız 2 güne kalmadan uçuyor. Hep doğru sıralamayı bulabiliyorsunuz.

İnş bizimde birgün kısmetimiz döner. Son 1 ayda 1 gün 1 seans ile kaçırdığım %20 yükselen hisse sayısı 10 dan fazladır.

Artık yoruldum kısmetsizliğimden. O kadar yordu ki teknik bile bakasım gelmiyor. Sıralamayı tutturamayınca teknik bile yoruyor üzüyor.

Borsadan para kazanmak bana çok zor görünüyor.

Her şartta kazanabilenleri takdir ve tebrik ediyorum.
    Son düzenleme : talebe37; 28-06-2017 saat: 18:59.

4.  Alıntı Originally Posted by talebe37 Yazıyı Oku
    Hocam bilginize ve tecrübenize diyecek sözümüz yok.
    Diğer taraftan maşaallah Sacro hocamında sizinde kısmetiniz de var.

Sattığınız düşüyor aldığınız 2 güne kalmadan uçuyor. Hep doğru sıralamayı bulabiliyorsunuz.

İnş bizimde birgün kısmetimiz döner. Son 1 ayda 1 gün 1 seans ile kaçırdığım %20 yükselen hisse sayısı 10 dan fazladır.

Artık bıktım kısmetsizliğimden. O kadar yordu ki teknik bile bakasım gelmiyor. Sıralamayı tutturamayınca teknik bile yoruyor üzüyor.

Borsadan para kazanmak bana çok zor görünüyor.

Her şartta kazabilenleri takdir ve tebrik ediyorum.
    Sevgili dostum Ramazan ayı başlamadan 1 yada 2 gun once 10 a yakın grafik paylaştım burda ve resmen anons yaptim bayram hediyesi,
    Hepsinden maliyetim vardı ve geçen mart ayından taşıdığım Teknosa ve kozaa kardemir d,
    Endeks analizi ve usd analizide yaptik ve beklemeye başladık, dövüş başlasın diye.
    Çok şükür gayet iyi kazandım, bilgimin emeğimin karşılığını aldım ve buradada herkes kazansın diye paylaştım.
    Borsada fırsatlar bitmeZ kendinizi üzmeyin
    Ve en önemlisi rızık Allah'tandır ama biz arar buluruz.
    Herkesten bir dost bir kardeş olarak ricam eğer borsada işlem yapıyorsanız ciddi anlamda eğitim alın yoksa herşey beyhude

Alıntı Originally Posted by Fıght clup Yazıyı Oku
    Kardemir d canak hedefim devam elimde, Teknosa verdim gitti %80 kar yaptim
    Kar ile kardemir d ağırlık arttirdim
    Bu yazdıklarım suç ise yönetimden rica hepsini silsin
    Kimseye al sat demiyorum, para bir ateşdir, el yakar oynamasını bilmezsen
    Eğitim amaçlıdır
    Alsatlarin paylasilmasinda bir sikinti yok bana gore.

Bende aynini yapiyorum ve boyle paylasimlari yararli buluyorum.

Insanlarin islemlerinden sonra senetlerin neler yaptigini izlemek piyasa acisindan iyi fikirler verebiliyor bazen.

Tesekkurler iyi calismalar.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

6.  Alıntı Originally Posted by Fıght clup Yazıyı Oku
    Sevgili dostum Ramazan ayı başlamadan 1 yada 2 gun once 10 a yakın grafik paylaştım burda ve resmen anons yaptim bayram hediyesi,
    Hepsinden maliyetim vardı ve geçen mart ayından taşıdığım Teknosa ve kozaa kardemir d,
    Endeks analizi ve usd analizide yaptik ve beklemeye başladık, dövüş başlasın diye.
    Çok şükür gayet iyi kazandım, bilgimin emeğimin karşılığını aldım ve buradada herkes kazansın diye paylaştım.
    Borsada fırsatlar bitmeZ kendinizi üzmeyin
    Ve en önemlisi rızık Allah'tandır ama biz arar buluruz.
    Herkesten bir dost bir kardeş olarak ricam eğer borsada işlem yapıyorsanız ciddi anlamda eğitim alın yoksa herşey beyhude
    Üstadım kaçanlar 1 gün 1 seanla oldu hep. Kimisi elimdeydi sattım gitti kimisini 1 gün ile kaçtı.

Hepsi kılpayı kaçınca kendimi çok yanlış yolda da göremedim açıkçası ama bir kısmetsizlik olduğunu düşünmeye başladım.

Hocam ciddi eğitimden bahsetmişsiniz. Tavsiye edeceğiniz kişi kurum yada program vs varmı?

Bol kazançlar dilerim tüm forumdakilere başta size ve Sacro hocama.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    lice___istanbul
    Gönderi
    3,908
    PARA GIRISI

PARA CIKISI

ALAN

SATAN

____________V_K____________

8. Sacro hocam escom düşeni kirdimi hedefiniz nedir aceba nereye kadar gider aceb karel benzeri olusumdan bahsetmiştiniz

Sayfa 595/1200 İlkİlk ... 954955455855935945955965976056456951095 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •