Sacro üstadım
bu ULUUN da deli raly beklentisi oluştu mu dersin
grafik ekleyemiyorum
ama sanki durum onu gösteriyor
2,97 de ki tarihi zirveyi kırmak üzere
Sacro üstadım
bu ULUUN da deli raly beklentisi oluştu mu dersin
grafik ekleyemiyorum
ama sanki durum onu gösteriyor
2,97 de ki tarihi zirveyi kırmak üzere
Paylaştığım hiçbir şey yatırım tavsiyesi olamaz.
HERKESİN KENDİ AKLI VAR.
Kozaa verip KARDEMİR d değişikliği hem tahtaya hem bana yaradı. Endeks hedefimiz ne olucak?
Bu hissen net uygulaması neoldu cepten paylaştığımız bilen varmi? Grafik atamıyorum, yükledim arızalı diyor, bir kaç grafik atalım nerdeyiz bakalım yarın.
Hocam bilginize ve tecrübenize diyecek sözümüz yok.
Diğer taraftan maşaallah Sacro hocamında sizinde kısmetiniz de var.
Sattığınız düşüyor aldığınız 2 güne kalmadan uçuyor. Hep doğru sıralamayı bulabiliyorsunuz.
İnş bizimde birgün kısmetimiz döner. Son 1 ayda 1 gün 1 seans ile kaçırdığım %20 yükselen hisse sayısı 10 dan fazladır.
Artık yoruldum kısmetsizliğimden. O kadar yordu ki teknik bile bakasım gelmiyor. Sıralamayı tutturamayınca teknik bile yoruyor üzüyor.
Borsadan para kazanmak bana çok zor görünüyor.
Her şartta kazanabilenleri takdir ve tebrik ediyorum.
Son düzenleme : talebe37; 28-06-2017 saat: 18:59.
Sevgili dostum Ramazan ayı başlamadan 1 yada 2 gun once 10 a yakın grafik paylaştım burda ve resmen anons yaptim bayram hediyesi,
Hepsinden maliyetim vardı ve geçen mart ayından taşıdığım Teknosa ve kozaa kardemir d,
Endeks analizi ve usd analizide yaptik ve beklemeye başladık, dövüş başlasın diye.
Çok şükür gayet iyi kazandım, bilgimin emeğimin karşılığını aldım ve buradada herkes kazansın diye paylaştım.
Borsada fırsatlar bitmeZ kendinizi üzmeyin
Ve en önemlisi rızık Allah'tandır ama biz arar buluruz.
Herkesten bir dost bir kardeş olarak ricam eğer borsada işlem yapıyorsanız ciddi anlamda eğitim alın yoksa herşey beyhude
Twitter : @Sacro_trade
Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.
Üstadım kaçanlar 1 gün 1 seanla oldu hep. Kimisi elimdeydi sattım gitti kimisini 1 gün ile kaçtı.
Hepsi kılpayı kaçınca kendimi çok yanlış yolda da göremedim açıkçası ama bir kısmetsizlik olduğunu düşünmeye başladım.
Hocam ciddi eğitimden bahsetmişsiniz. Tavsiye edeceğiniz kişi kurum yada program vs varmı?
Bol kazançlar dilerim tüm forumdakilere başta size ve Sacro hocama.
Sacro hocam escom düşeni kirdimi hedefiniz nedir aceba nereye kadar gider aceb karel benzeri olusumdan bahsetmiştiniz
Yer İmleri