Sayfa 464/1001 İlkİlk ... 364414454462463464465466474514564964 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 3,705 - 3,712 arası.

Konu: Viop XXXIX

1. Dolarcı başgan nerde ya öğlen oldu çıkar bir yerlerde eyyyy oyyyyyyyy hadi be kardeşim sabahtan beri ağaç olduk.

Robotta ne yapsın sabah %1 eksiden mal satar alan olmaz yukarı %2 çeker milyon milyon lot alır sözde parası olmayan garibanlar adamlar döşemekten bıktı bizim millet döşenmekten zevk alıyor bıkmadı.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

2. Tehlikeli gruplar sol tarafta yer almaya başladı

saçma bir gün daha...

4.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku

tombul kuş sabah sabah bofanın short squeeze ne maruz kaldık ama şükür

ne diyim eskiden severdim forumlarda yazmayı çizmeyi saygı sevdi vardı ama bu forum zıçtı batırdır ortalığı eskiden çok sağlam adamlar vardı üstat denilecek abi diyebildiğimiz şimdi nerdeeee ortalık çakal dolmuş.
    Kuzu burdaydı yahu selçuk xtraderx burdan çıktı be piyasaya hani bu kadar kaliteli bir yerden bu kadar düşmek cidden zoru başardı site yönetimi.
    Hocam dün akşam endeks toparlayınca neyse shortları kapadık dememiş miydiniz ?

5.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Hocam dün akşam endeks toparlayınca neyse shortları kapadık dememiş miydiniz ?
    Sabah tekrar açtım hocam endeks her zaman fırsat verir fırsat kaçmaz ki ne yapacaktı, endeks sabaha direkt devremi kesecekti eksi açtı üstüne gap kapadı tertemiz fırsat verdi.
    Ek olarak benim işlemler birde az değil ciddi rakamlar hani 3-5 lot girip millete sorosluk yapmıyorum ciddi rakamlar çeviriyorum yeri geliyor bazı tahtalarda robotlar üstüme bile oynuyor ne diyim daha.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

6.  Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    benim kumarı biter ağalar. 2050 geçerse gelirim. yoksa cuma kapanışa 5 dakika kala longum. short yasak.
    benim flat biter ağalar. hasat başladı ufak ufak

7. Acaba ne oldu

niye bu kadar sert yapıyorlar
    yoksa geliyor mu gelmekte olan
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 464/1001 İlkİlk ... 364414454462463464465466474514564964 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz