Sayfa 701/1002 İlkİlk ... 201601651691699700701702703711751801 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 5,601 - 5,608 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - VI

Nebati: (Londra'daki toplantılar) Muhteşem geçti

Nebati: (Londra'daki toplantılar) Sonrasında da katılımcılar olumlu yorumlar yaptı, bir eleştiri gelmedi

Nebati: (Londra toplantısı) Şeffaf bir insanım, inandığım bir şeyi söylerim, bir şeyi gizlemenin, bunu değiştirmenin bir anlamı yok

Nebati: (Londra'daki toplantılar) Yatırım yapılabilir bir ülke olduğu, büyük bir getiri ile karşı karşıya kalacaklarını ifade ettik, şimdi sonuçlarını göreceğiz, iletişime devam

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Nebati: Piyasayı bir enstrümana kilitlemenin bir anlamı yok, bunları zarar vermeyecek şekilde götüreceğiz, döviz bozumu şu anda %49, üzerine gidecek, dolarize etmiyoruz, olan dövizi TCMB'ye aktarıyoruz

Nebati: Daha yataylaşmadı, dönüşün %50'nin üzerine çıkması lazım

Nebati: KKM ile TCMB'nin net rezervlerinin artmasını bekliyoruz

Nebati: Türkiye'de KKM'de ortalama vade 100 gün

Nebati: Şu an tüm enstrümanlarda negatif faiz var

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Nebati: Fed'in para politikası açık, piyasa da Türkiye de satın aldı, bizim Merkez Bankamızın rezervleri dahil olmak üzere planımız programımız açık, kuru etkileyen şey psikoloji, bu psikolojiyi de yönettiğimize göre, bunların etkisi en az seviyede olur

Nebati: Dünyanın böylesine sıkılaştırma gündeminde Türkiye'ye akış olacaktır

Nebati: 20 Aralık akşamı hiçbir müdahalede bulunmadık

Nebati: Her türlü olasılığı değerlendiriyoruz, mesela Ukrayna krizdi, her türlü hazırlığımızı yaptık, önümüzdeki süreçte gelebilecek her türlü sorun için senaryolarımız var

Vay yaygaracı muhalefet

Zam %127 artı vergilerinede artış yapılmış, bu durumda elektrik fiyatlarına ve faturalara laf ediyorsunuz.

Yuh yahu siz

En az %500 artış oda olmaliki belki itiraz edebilirsiniz.

Yoksa derler size

Atma R din kardeşiyiz diye bu elektrik fiyatları hala dünyaya göre çok çok ucuz.Destekde veriyoruz daha ne yapalım.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Nebati: Fed'in para politikası açık, piyasa da Türkiye de satın aldı, bizim Merkez Bankamızın rezervleri dahil olmak üzere planımız programımız açık, kuru etkileyen şey psikoloji, bu psikolojiyi de yönettiğimize göre, bunların etkisi en az seviyede olur

Nebati: Dünyanın böylesine sıkılaştırma gündeminde Türkiye'ye akış olacaktır

Nebati: 20 Aralık akşamı hiçbir müdahalede bulunmadık

Nebati: Her türlü olasılığı değerlendiriyoruz, mesela Ukrayna krizdi, her türlü hazırlığımızı yaptık, önümüzdeki süreçte gelebilecek her türlü sorun için senaryolarımız var
    Hani nerede dış güçler?

Nereden çıktı şimdi pisikoloji yahu.

Hastamıyız biz?
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Cafe Trend&amp;Trade - VI

2022 Yükseköğretim Kurumları Sınavından (YKS) itibaren ön lisans ve lisans programlarını tercihte 150 ve 180 olan TYT ve AYT baraj puanları uygulaması kaldırıldı.

ÖSYM başkanı : Değerli adaylarımız,
    18-19 Haziran 2022 tarihlerinde gerçekleştireceğimiz Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2022-YKS) başvuru kılavuzu osym.gov.tr sitemizde yayımlanmıştır.
    Başvurularınızı 11 Şubat-7 Mart 2022 tarihleri arasında yapabilirsiniz.

Uçan TÜRKİYE manzaraları.alamanya kıskanıyor!

Fitch, Türkiye'nin kredi notunu "BB-"den "B+"ya indirdi. Kredi derecelendirme kuruluşu, Türkiye'nin kredi notu görünümünü de "negatif" olarak belirledi
    Fitch, döviz korumalı mevduat, hedeflenen kredi ve sermaye akışı önlemleri de dahil olmak üzere enflasyonu düşürmeye yönelik politika tepkisinin makroekonomik ve finansal istikrar risklerini sürdürülebilir bir şekilde hafifletmesini beklemiyor.

Fitch, Türkiye'nin notları, zayıf politika güvenilirliğini ve öngörülebilirliğini, yüksek enflasyonu, yüksek dış finansman gereksinimlerine ve dolarizasyona göre düşük dış likiditeyi ve jeopolitik riskleri yansıttığını belirtti.

Fitch Ratings, 2 Aralık 2021'de Türkiye'nin kredi notunu "BB-" olarak teyit etmiş, kredi not görünümünü de "durağan"dan "negatif"e çevirmişti.

https://www.borsagundem.com/haber/fi...usurdu/1642153
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 701/1002 İlkİlk ... 201601651691699700701702703711751801 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •