Sayfa 67/993 İlkİlk ... 1757656667686977117167567 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 529 - 536 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

Bizim ahali altınından evvel arabayı satar, evden sonra en kıymetli varlığıdır altın.

Nerede yaşıyorlarsa artık...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

2.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Nebati: Her türlü olasılığı değerlendiriyoruz, mesela Ukrayna krizdi, her türlü hazırlığımızı yaptık, önümüzdeki süreçte gelebilecek her türlü sorun için senaryolarımız var
    kur patlarsa diye kur farkını karşılaşacağımız Tl'yi basıp hazırda tutuyoruz demek mi istedi acaba

Bankamatikten para çektim 500 gayme, tâbiki sıralı gıcır 100'lük verdi.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Nebati: Fed'in para politikası açık, piyasa da Türkiye de satın aldı, bizim Merkez Bankamızın rezervleri dahil olmak üzere planımız programımız açık, kuru etkileyen şey psikoloji, bu psikolojiyi de yönettiğimize göre, bunların etkisi en az seviyede olur

Nebati: Dünyanın böylesine sıkılaştırma gündeminde Türkiye'ye akış olacaktır

Nebati: 20 Aralık akşamı hiçbir müdahalede bulunmadık

Nebati: Her türlü olasılığı değerlendiriyoruz, mesela Ukrayna krizdi, her türlü hazırlığımızı yaptık, önümüzdeki süreçte gelebilecek her türlü sorun için senaryolarımız var
    Her türlü hazırlığımızı yaptık dediği, elektriğe, doğalgaza, benzine koyacakları zamları hazırlamışlar, orada ilk kurşun atılır atılmaz uygulayacaklar, başka hazırlık bilmezler zaten. He bi de iban numarası hazırlamışlardır...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Nebati: Dünyanın böylesine sıkılaştırma gündeminde Türkiye'ye akış olacaktır

Ne demek yani şimdi bu, niye olsun ki?

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Yalnız bugün yine alışverişe çıktım biraz, zamlar bütün hızıyla devam ediyor, nerede duracak bu artışlar bilemiyorum, 99 yılında ilk işe girdiğimizde 3 ayda bir enflasyon zammı alırdık maaşa. Ama gerçek enflasyon açıklandığından alım gücümüz güncellenirdi. Şimdi gerçeğin 3te 1i enflasyon açıklanıyor ve senede 1 zam. Ekonomi şahlanıyormuş...

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Bugün enerji bakanıyla, dağıtım şirketleri toplantısında elektrikler kesilmiş, zaytung değil

Masal anlatmaya devam etsinler, gerçek etiketlerde...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Sayfa 67/993 İlkİlk ... 1757656667686977117167567 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •