Ne olacak bu kagıdın durumu malıyet epey yukarıda yıldız pazar dıye almıstım yazıklar olsun
Ne olacak bu kagıdın durumu malıyet epey yukarıda yıldız pazar dıye almıstım yazıklar olsun
Bende onu inceliyordum.Atin sunu en dip pazara ne hali varsa gorsun.ortaklarina bakinca bisey zannediyorsun.Umurlarinda bile degil...Hem yıldız pazar hem brut tks.nasıl oluyor ki..Bist yönetimi uyuyor mu?Hergun halka arz saksakciligi ile olmuyor bu isler.yabanci gelmiyor insallah bizlerde uygun bir zamanda gideriz ne halleri varsa görsünler...CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vergi Usul kanununa göre dağıtılabilir kâr oluşmadığından ne demek acaba?Toplantı gündem maddelerinden.
Redmi 7A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Birgun bakmisiz kagit tavan.Ama o gün bizde kagit yoktur..Hayrini gorsunler.Bi yerlerinden cikar elbet..
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Heee, teşekkürler.
Redmi 7A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok yakından izliyorum bakalım hareketlerini alım satım benim haddime bile değil izliyorum acemi biriyim alıyorum tek bildiğim şey sabir başkada bir bilgim yok borsada öğrenmek için zarar edince öğretiyor
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
Nakit kraldır.
Bu kagit hep brut takastami islem goruyor yahu..Sabiklali olmalı[emoji3]
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri