Sayfa 75/993 İlkİlk ... 2565737475767785125175575 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 593 - 600 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

Alıntı Originally Posted by By Akıl Yazıyı Oku
    Geçen hafta kolisini ( 30 adet ) 35 TL. ye aldığım yumurtayı . bugün 48 TL. ye aldım.

Bu işin sonu nereye varacak.
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Bende 43e aldım
    Bugün 50 ye almayı başardım
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by By Akıl Yazıyı Oku
    Geçen hafta kolisini ( 30 adet ) 35 TL. ye aldığım yumurtayı . bugün 48 TL. ye aldım.

Bu işin sonu nereye varacak.
     Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Emekli maaşını 8 aydır QNB den alıyorum. fıx kart diye bir kredi kartı vermişlerdi. Bugün doğalgaz abonelik ücreti olan 782 tl. ödemeyi kredi kartıyla öderken baktım ki 19,5 tl. fatura hizmet bedeli kesiyor banka. Vadesiz hesaptan ödersem ücretsiz, kredi kartında bedel alıyor. Müşteri hizmetlerini aradığımda bu kart yıllık aidatsızmış da ondan böyleymiş.

Yani 7 tane otomatik ödeme verdiğim kartın ekstresini kontrol etmemiştim. Bir baktım ki; 6 ayda toplam 93 tl. ücret kesmişler. Oysa diğer bankalar ( teb, deniz ) otomatik ödemelere üste para veriyor. Bu katarlılar ülkeye iyi katıyorlar ! Pazartesi ilk işim kartlarını iptal ederek , aldığım promosyonu iade ederek başka bankaya geçmek.
    Taşırken konuşmamışsan geçmiş olsun
    bir halt olacağı yok.

Bimden geldim simdi. Subat ayi icinde yine behcetler devam ediyor. Sivi yagdaki indirimi geri almislar. 109 du 119 yine. Peceteye vs gecirmisler. Erikli su yoktu bayagidir 5 lt. Gelmis ama 7.50 olmus. 5.25 idi. Dalga diye bir su var 3.50 idi 5.90 mi ne olmus. 1.5 lt cola 8.75 gecen ay 6.75 e satiyorlardi. Cocuklarin sevdigi kahve dunyasi cikolatalari var iki cesit. Yuzde 30 da onlara koymuslar. İki dakikada gozume carpanlar bunlar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
     Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    filipinli bacıların döviz kazanma kabiliyetleri bizimkilerin kat ve kat üzerinde, tabii şimdilik..
    Filipinliler ne ki ?
    Bizimkilerin eline kimse su dökemez....
    İnternet siteleri ,Kameralı şov dan, Ev,Ofis,Rezidans gibi adreste , Paralı masaj ve fantazi
    hizmeti veren yerli / milli
    Müslüman (!) bacılardan geçilmiyor..!!

5. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin: "Önümüzdeki haftanın günlerinde Memur-Sen masada olacak, orada (3600) müzakere edeceğiz, 3600'ü de en adil bir şekilde düzenleyeceğiz

Halihazida 3600 olanlari yukseltecekler mi bakalim?

Emekli maaş promosyonunu boşuna yüksek vermiyor. Bir yerlerden çıkaracak tabi.
    Ben emekli olunca hiç düşünmem Ziraat’ten alırım emekli maaşımı. Kafa rahat olur. Nereden düdükleyecekler diye stres olmam en azından. Maaş kredi faizleri de çok daha uygun.
    Küçük hesap yapacağıma büyük resimde daha karlı çıkacağım kesin.

Sayfa 75/993 İlkİlk ... 2565737475767785125175575 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •