Sayfa 80/993 İlkİlk ... 3070787980818290130180580 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 633 - 640 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Halihazida 3600 olanlari yukseltecekler mi bakalim?
    Sorun zaten orada 3.600 ve üstünü ne yapacaklar. Şube müdürü ile daire başkanını aynı düseye mi getirecekler. Yada polis veya öğretmeni şube müdürü ve daird başkanını aynı düzeye mi getirecekler. Tüm 1. Derece memurlara 600 vermek zorundalar
    bir halt olacağı yok.

2.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    O zaman bugünden başlayın derim.
    Misal, bugün belirleyeceğiniz 15-20 ürünün fiyatını bir kağıda not alın. (Un, Makarna,Pirinç, Ayçiçek yağı, Şeker, Su, Yoğurt, Peynir ….. gibi.
    Sonra aynı ürünlere Pazartesi günü tekrar bakın , % 7 fiyat indirimi olmuş mu?
    Bu çalışmayı ilgili bakanlığa gönderirseniz CV’niz ile birlikte. Tim’e dahil olursunuz bence.
    Vatandaşmı fiyatları videoya çekiyor yoksa etiketlermi vatandaşı videoya çekiyor

sanki bu yakında nah markete gelebilcen bakam hatıra fotoğrafı nasıl çıkıcak.

3. Sanal marketten prtsc aldım 4 temel ürün 156.2tl
    146.xx olmalı hadi bakalım[emoji3]
     Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    O zaman bugünden başlayın derim.
    Misal, bugün belirleyeceğiniz 15-20 ürünün fiyatını bir kağıda not alın. (Un, Makarna,Pirinç, Ayçiçek yağı, Şeker, Su, Yoğurt, Peynir ….. gibi.
    Sonra aynı ürünlere Pazartesi günü tekrar bakın , % 7 fiyat indirimi olmuş mu?
    Bu çalışmayı ilgili bakanlığa gönderirseniz CV’niz ile birlikte. Tim’e dahil olursunuz bence.

Foto ve video çeken tim komutanları Pazartesi günü hayal kırıklığına uğrayacaklar.
    Bırak indirimi aynı fiyatı bulurlarsa öpüp başına koysunlar.
    Ben ne olur ne olmaz birkaç temel ürün stokladım bugünden.

5.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    O is simdi tinder ve onlyfans e kaydi
    Duyduguma gore tinder dakiler daha makbul ve amator. Yalnizca duydum.
    helal sertifikalı ise sorun yok.. çin çin modeli başarılı oldu işte...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
    Gazete köşesinden ona buna akıl dağıtan Kavcıoglu, T.C Merkez Bankasına müdür yapılınca gık çıkaramaz oldu..
    8 Liradan 18 liraya çıkan Doları, Geceyarısı tiyatrosu ile 13 liraya ancak indirip,bunu da başarı masalı olarak Işıldak Nebatiye anlattırıp duruyor..
    Marttan sonra,Almancı ve Rus turistler de gelmez ise,Nebati de koltuğu bırakıp,fenerini alıp kaçar..
    Bakalım ,o güne kadar o koltukta durabilecekler mi.!?

Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku

Sanal marketten prtsc aldım 4 temel ürün 156.2tl
    146.xx olmalı hadi bakalım[emoji3]

Hevesinizi kırmayayım ama, seçtiğiniz sepetteki ürünlerin tamamı zaten % 1 KDV'ye tabi.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Dondurulmuş gıda veya konserve v.b. ürünlerdeki KDV'nin % 8 olması lâzım, onları takip edin.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 80/993 İlkİlk ... 3070787980818290130180580 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •