Sayfa 81/993 İlkİlk ... 3171798081828391131181581 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 641 - 648 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

1. Çilek gördüm çok güzeldi .69.90 TL fiyatı duyunca koşarak uzaklaştım

2.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    helal sertifikalı ise sorun yok.. çin çin modeli başarılı oldu işte...
    Cogu ogrenci anadoludan gelme

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Dondurulmuş gıda veya konserve v.b. ürünlerdeki KDV'nin % 8 olması lâzım, onları takip edin.
    Dondurulmuş dediniz de…
    Migros’tan 400 gramlık dondurulmuş frambuaz alayım dedim, fiyatı 149 TL
    Hızlı adımlarla olay mahalini terk ettim tabi.

4. aci bir gercek.disarida ozellikle yeme icme sektorunde masraflar o kadar cok ciddi boyutlara ulasti ki,su an odediginiz 300 tl bir hesapta yediklerinizin maliyeti 50 tl bile degilken 250 tl si isletme kari ve giderler.

artik cogu seyi evde yapmaya alismaniz lazim.misal kahve miseviyorsunuz,alin makinesini yapin 1 senede amorti eder.kebapmi seviyorsunuz,alin iyi bir mangal.1 senede binlerce lira cebinizde.

bizzat icinde oldugum icin bakiyorum bugun misal eve 1 porsiyon profiterol,1 porsiyon kazan dibi aldim.ikisi 60 tl.gelen 2 urun toplasan 5 kasik yok.ufacik.alacati muhallebicisinden aldim.sonra diyorum adamlarda hakli suc bulamiyorum.

bugun cogu isletmenin sadece elektrik faturasi is yeri kirasini gecmis vaziyette..

Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    aci bir gercek.disarida ozellikle yeme icme sektorunde masraflar o kadar cok ciddi boyutlara ulasti ki,su an odediginiz 300 tl bir hesapta yediklerinizin maliyeti 50 tl bile degilken 250 tl si isletme kari ve giderler.

artik cogu seyi evde yapmaya alismaniz lazim.misal kahve miseviyorsunuz,alin makinesini yapin 1 senede amorti eder.kebapmi seviyorsunuz,alin iyi bir mangal.1 senede binlerce lira cebinizde.

bizzat icinde oldugum icin bakiyorum bugun misal eve 1 porsiyon profiterol,1 porsiyon kazan dibi aldim.ikisi 60 tl.gelen 2 urun toplasan 5 kasik yok.ufacik.alacati muhallebicisinden aldim.sonra diyorum adamlarda hakli suc bulamiyorum.

bugun cogu isletmenin sadece elektrik faturasi is yeri kirasini gecmis vaziyette..
    Ben uygulamaya başladım bile.
    Misal bugün magnolya yaptım evde.
    Frambuaz fiyatı kök gibi olduğu için muzlu yaptım. Hesapladım. 6 porsiyon maliyeti yaklaşık 45 TL
    Hem daha hijyenik.

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

1 koli Pınar Su ( 12 adet 1,5 litrelik pet şişe) = 36 TL olmuş.
    Geçen Cumartesi aynısını 30 TL’ye almıştım.
    1 haftada % 20 zam.

7. Rusya'nın hazırlıkları başlamış büyük ihtimalle ... https://mobile.twitter.com/christogr...36481448005636

Sayfa 81/993 İlkİlk ... 3171798081828391131181581 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •