Sayfa 82/993 İlkİlk ... 3272808182838492132182582 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 649 - 656 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

1. Sanki hirsizlik olaylarida artti gibi

gecen gun sokagin karsisindaki apartmana girmisler. Apartmani gorsen demir tellerle orulmus hirsiz girmesin diye

Ama adam celik kapiyi kirmis nasil kirmis bilmiyorum aksam 5 sularinda. Evdeki altinlari ve bir laptop i alip goturmus

Koskoca celik kapi kiriliyorda apartmanda kimse duymuyor ben ona sok oldum artik nasil bir alet kullaniyorlarsa

2. Tüh bir şeker %8miş
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Hevesinizi kırmayayım ama, seçtiğiniz sepetteki ürünlerin tamamı zaten % 1 KDV'ye tabi.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Boş Baklava ve Boş Tosttan Sonra ''Boş Ekonomi Paketi'' de Piyasaya Sürüldü...

http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=402098
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Fırıncılar Odası, unsuz ekmek yapımı için çalışmalara başlandığını açıkladı...

http://www.zaytung.com/fotohaberdetay.asp?newsid=402062
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

5. Eski yazıları okudum da merak ettim yarım kilo kelle peyniri istedim mihaliç peyniri çıktı burada kaşar deniyordu oysaki kafam karıştı

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Eski yazıları okudum da merak ettim yarım kilo kelle peyniri istedim mihaliç peyniri çıktı burada kaşar deniyordu oysaki kafam karıştı
    Doğru ürün göndermişler...Kaşar; eski veya göbek diye satılıyor birde kolot var kaşara benzer...

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Orada araştırma doğrudur...Etnik kimlik üzerine konuşmayı sevmesem de o bölge insanı olan malum kendi etnik kimliğini bir dönem kısık sesle dile getirmişti...

Sayfa 82/993 İlkİlk ... 3272808182838492132182582 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •