Sayfa 87/993 İlkİlk ... 3777858687888997137187587 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 689 - 696 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

Alıntı Originally Posted by hs37 Yazıyı Oku
    reha bey hitap ettikleri seçmenin iç dünyasında 28 şubat fırtınalar estirmiş ciddi ruhsal yıkımlara sebep olmuştur.28 şubat bilinçli bir tercih sağ seçmene hoş gelecek bir iki cümle bir kaç puan artı getirir.Ayrıca laik kesimin dindar seçmene laiklik konusunda tavrını belli edip güvence vermesi toplumsal sakinleşmeye yardımcı olacaktır diye düşünüyorum.
    Valla efendim diyecekleri şu, bunlar 28 Şubatın devamı zaten aralarında CeHaPe var dediler mi olay biter.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

2.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Valla efendim diyecekleri şu, bunlar 28 Şubatın devamı zaten aralarında CeHaPe var dediler mi olay biter.
    Türk toplumunun genel yapısını düşününce sizin yazdığınız da ihtimal dahilinde.Mart ayının ilk haftası kamuoyu anketleri piyasaya düşünce seçmen tepkisi anlaşılır.Bekleyip görelim zaman ne gösterir.

Hadi iyiyiz artik.
    Covid-19 son pandemi olabilirmis.
    Gates öyle tahmin ediyormus. Yeni kitabinda yaziyormus.

https://www.msn.com/en-gb/news/world...BingNewsSearch

https://www.gatesnotes.com/How-to-Pr..._&WT.tsrc=BGTW

4.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Kibris'ta Ingiliz Yarbayini tekme tokat doven Turk Subayi, Ringo Cetin kimdir.

https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem...cetin-6946039/
    Cok tesekkurler. Buyuk ilgiyle okudum. Lutfen boyle yazilari sik sik paylasin.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Sitede açık otopark var, camdan bakınca büyük çoğunluğu görünüyor. Eskiden pazar günleri araçların en az 3/4ü dışarı çıkar akşam dönerlerdi. Bugün 1/4 bile çıkmadı nerdeyse hepsi yerinde duruyor. Soğuk hava da etkili olabilir ama sanırım zamlar çok etkiledi herkesi...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Sitede açık otopark var, camdan bakınca büyük çoğunluğu görünüyor. Eskiden pazar günleri araçların en az 3/4ü dışarı çıkar akşam dönerlerdi. Bugün 1/4 bile çıkmadı nerdeyse hepsi yerinde duruyor. Soğuk hava da etkili olabilir ama sanırım zamlar çok etkiledi herkesi...
    Malûm ben küçük yerde oturuyorum, Balıkesir-Eskisehir-Angara yolu açılınca çevre yolumuz manyağa bağladıydı, şimdi gayet tenha.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Sen diyince baktım bizim otoparkta %90 dolu bu saatte millet avm lere gezmeye ve yemeğe giderdiler
    bir halt olacağı yok.

8. Geçen istanbul trafiğini paylaşıyordu herkes bundan 20 gün önce. Dedim kesin coviddendir normale döner. Aynen öyle oldu. Bi arabizdedahil çoğu kişi covid yüzünden çıkmadı. Bugünde hava soğuk ve millet evde.

Ayrıca bugün birkaç müşterime gittim. Vadeli çalıştığım adamlar bile cash ödeme yaptı . Zam yaptıkça daha çok pasta satıyorum diyip gülüyordu.

Sayfa 87/993 İlkİlk ... 3777858687888997137187587 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •