Sayfa 509/1044 İlkİlk ... 94094594995075085095105115195596091009 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 4,065 - 4,072 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Yalnız ikisi de patron kağıdı dikkat etmek lazım.
    Karda yürür, izimizi belli etmeyiz...

İstersen tekniğini bozayım... Yüklü alırsam anında aşağı barlar... Şaka tabii ki, gerekeni yaparım...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by alyel Yazıyı Oku
    "Güçlü bir el silkeledi beni sonra
    Sanırım Tanrı'nın eliydi,
    Sayamadım kaç ah döküldü dallarımdan,
    Çok şey görmüşüm gibi,
    Ve çok şey geçmiş gibi başımdan
    Ah dedim sonra,
    Ah!..."
    Didem MADAK-Ah'lar Ağacı

Saygılar Sayın lutfu001, değerli kardeşim.
    Saygılar bizden Sn. Alyel, şiir için teşekkürler
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

3. CemtS ta son iki işlem gününde Ak Yatırım ciddi satıcı olmuş sanırım emeklilik fonu adına satış yapıyor, bu kadar sığ bir hissede iki günde bunca malı satabilmesi mucize gibi bir şey

operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

TEKTU...

Düşüş kısa vade sonlanmış gibi duruyor... Daha aşağısı olmayabilir...

Ortalamalar toplandı. Karar aşamasında bulunuyor... En azından bir süre düşüşü sonlandıracak gibi duruyor...

Diğer göstergelere bakıldığı zaman, kısa vade toparlanmaya çalışacaktır ama daha sonra saatlik görüntü bozulduğunda günlüğün durumuna bakmak lâzım. Biraz sıkıntı var ama toparlanma emâreleri görülürse hızlı toparlama potansiyeli mevut...

Aylıkta görüntü düzeliyor, haftalık sıkıntılı ama düzelmesi kolay. Yeter ki diğerleri toparlasın...

Şimdi bu hafta saatlik ve günlüğü yakından tâkip etmek lâzım. Bozulma olmadığı sürece artık tutulabilir...

Eğer işler terse gider ve 1.45 'in altında kapanışlar olursa, 1.25 'e kadar yolu var ama düşecek gibi durmuyor. Yine de son sözü grafik ve grafiği çizen söyler... (Ben değil, asıl çizen. Ben aracıyım)...

Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    CemtS ta son iki işlem gününde Ak Yatırım ciddi satıcı olmuş sanırım emeklilik fonu adına satış yapıyor, bu kadar sığ bir hissede iki günde bunca malı satabilmesi mucize gibi bir şey
    Bu adamlarda dümen çok...

O nedenle, her zaman tedbiri elden bırakmamak lâzım...

Takas işi zor, ben fazla çözemedim. Gördüklerim de çözmenin imkansıza yakın olduğu...

10 tane aracı kurum kullanılıyor ama hepsi fason. Sağ cep, sol cep olayı. O nedenle grafikler daha doğru söylüyor...

Yine de takası da takip etmekte fayda var. En azından, toplu mu? değil mi? görülebilir...

Benden bu gecelik bu kadar...

Ekmeklerim pişti, uyku vakti geldi...

Yarın biraz geç mesaî yapacağım. Dışarıda biraz işlerim var...

Hayırlı geceler...

7.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Bu adamlarda dümen çok...

O nedenle, her zaman tedbiri elden bırakmamak lâzım...

Takas işi zor, ben fazla çözemedim. Gördüklerim de çözmenin imkansıza yakın olduğu...

10 tane aracı kurum kullanılıyor ama hepsi fason. Sağ cep, sol cep olayı. O nedenle grafikler daha doğru söylüyor...

Yine de takası da takip etmekte fayda var. En azından, toplu mu? değil mi? görülebilir...

Aynen öyle, takas takibi çok zor hatta imkansız bizler için, ama takas bazen çok basit bir doğruyu gösteriyor bazende çok emek harcanmış bir planı gizliyor, borsa işi büyük oranda risk birazda şans

8.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Benden bu gecelik bu kadar...

Ekmeklerim pişti, uyku vakti geldi...

Yarın biraz geç mesaî yapacağım. Dışarıda biraz işlerim var...

Hayırlı geceler...

Afiyet olsun

İyi geceler

Sayfa 509/1044 İlkİlk ... 94094594995075085095105115195596091009 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •