Sayfa 523/1001 İlkİlk ... 23423473513521522523524525533573623 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 4,177 - 4,184 arası.

Konu: Viop XXXIX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
     Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    cımbızlama yapıp en iyi 3 hisseyi seçip doları yendi demek kolay...

bende 10 yıl önce 9 lira olup şimdi 12 lira olan garantiyi 10 yıl önce 17 lira olup şimdi 4 lira olan halkbankasını...

10 yıl önce 2,5 lira olup hala 2,5 lira olan ekgyo örnek gösteririm...

bu tür tartışmalar yersiz ...onun için endeks bakıyoruz al sana 10 yıllık endeks...

5 dolar koyanın parası 1,5 dolara düşmüşmü düşmemiş mi?

he senin örnek verdiğin thy 2013 yılında 4 dolarmış şimdi 2 dolar...

yine örneğin arcelik 6 dolarmış şimdi 4 dolar...

ve gel geleim yerlere göklere sığdıramadığınız endeksiniz...

5 dolar şimdi 1,5 dolar parasının 3/2 si yok oldu endekse para koyanın...

galaksinin en iyi endeksi dediğiniz borsa 10 yıldır düşüş trendinde biraz gözünüzü açında görün...

ama a haber kafasında yaşamak gerçekleri görememenize engel oluyor...

Ben mi ahaber kafasında yaşıyorum? BEN??? Arkadaşlar siz short açınca veya dolar alınca, sanki iktidar partisine karşı savaş kazanmış gibi davranıp, long olup spot da mal taşıyanlarada yandaş muamelesi niye yapıyorsunuz. Bakın yazınca ne kadar komik geliyor di mi kulağa? Yok öle bişi...

Ben iktidarın herşeyine karşıyım, herşeyine muhalifim. 20 yıl içinde doğru yaptıkları BİR TEK şey dahi olmadığını düşünüyorum ama yazdığım gibi %100 den fazla hissedeyim. Neden? Çünkü ben iktidarı beğenmiyorum diye eregli, şişe, thy niye almiyim? Alırım da taşırım da. Birbirinden alakasız iki konu bana göre. Akp gittiği zamanda yatırım tarzımda en ufak bir değişiklik olmaz. Siyasi partilere göre değiştirmem onu...

Ben eregli'yi 7TL den aldım. Akp gitsin de hisse aliyim diye bekleyen adam, 50TL den alır. Dolar cinsinden bakmak isteyende dolar cinsinden bakabilir bu rakkamlara...

yazdığınız periyotlara gelirsek en kötü periyotlar onlar. Her şirketin dolar zirvesini alıp ve yine doların abuk subuk peak ettiği bugünle karşılaştırıyoruz?!?

Ben öle yapmadım.
    Direk 2012-2022 yaptım. Yoksa yüksek kazanç göstermek istesem çok daha büyük gapler bulurdum.
    Bankalarda ki durum ise ortada. Orda direk akp etkisi var. Ama biz de hisse seçerken seçici olmayın demiyoruz ztn. Dini inanışlarından dolayı faize savaş açmış bir iktidar varken, bankaların işi zor...

Endeks ise geri kaldı tabii ki. Dolar cinsinden ise dipte evet. Bizde ztn buna dayanarak bu endeksin düşecek yeri yok diyoruz. Zaten dipte...
    “Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche

Taşınan Açıklar, THYAO dışında ciddi bir taşınan açık yok,

3. Putin "Siz Natoyu kapıma getirmeye zahmet etmeyin. Ben Ukraynayı alıp size gelirim" diyor.
    Kızmak yersiz. adam haklı.

4. Fed/bullard: Eğer enflasyon yılın ikinci yarısında ılımlı olmazsa fed zor durumda olacak, bu olasılık için şimdi pozisyon alınması gerek

fed/bullard: Getiri eğrisinin bilanço azaltılmasından kaynaklı tırmanmasını görmeyi isterim

FED/BULLARD: POZİSYONUMUN İYİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM VE MESLEKTAŞLARIMI BUNA İKNA ETMEYE ÇALIŞACAĞIM
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

5. thy 3/3 düşüş dalgası yakaladıysam yırttım yeminle 26,36 ya kadar kesmeden devamkeee 29,80 üstüne atarsada kol kestirir bize ağalar.
    Çok güzel bir EW yapısı oluştu thy de inşallah bozmadan düşerde ekmeğini yeriz ya
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

Alıntı Originally Posted by sniper~ Yazıyı Oku
    mantıklı olan bu. ama sanki birileri (batı odaklı) savaşı istior gibi.
    sanki bundan nemalanma hesapları var gibi.
    sadce abd savaş istiyor putin dahil kimsenin savaş talebi yok
    ide bizde bazı salaklar var rusya ukrayna savaşırsı bize yarar kafasında olan
    duyanda dünyanın uçağını tankını füzesini biz üretiyoruz sanacak
    bir halt olacağı yok.

7.  Alıntı Originally Posted by sniper~ Yazıyı Oku
    mantıklı olan bu. ama sanki birileri (batı odaklı) savaşı istior gibi.
    sanki bundan nemalanma hesapları var gibi.
    Aynen öyle.

8. Hektas
    Düzeltilmiş , sermaye arttırımları içinde fiyatı ile
    Yaklaşık
    5 yıl önceki fiyatı 0.35 tl çıkıyor
    -Zirve fiyatı 16.50 tl ile
    Son 5 yılda fiyatı yaklaşık 47 kat artmış
    -Şu anki fiyatı 13.90 tl ile
    Son 5 yılda fiyatı yaklaşık 40 kat artmış
    Güzel kazanç vermiş
    Kaçan balık cidden büyük olmuş
    Güncel Döviz durumu ise(küsüratlar yazılmamıştır)
    --///
    Yükümlülükler: 930 milyon
    Varlıklar: 185 milyon
    Türev: 513 milyon
    Net Döviz açığı: Eksi ( - )231 milyon
    Yatırım tavsiyesi değildir
    Al-Sat-Tut tavsiyesi değildir
    Son 5 yıl liderliği Sasa da, yaklaşık 50 kat artmış

Sayfa 523/1001 İlkİlk ... 23423473513521522523524525533573623 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları