Sayfa 710/1002 İlkİlk ... 210610660700708709710711712720760810 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 5,673 - 5,680 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - VI

Alıntı Originally Posted by radyolog Yazıyı Oku
    rus ordusu: Bir dizi tatbikat bitti, birliklerin üslere dönmesi bekleniyor - ıfax
    rus ordusu: Batı ve güneydeki askeri bölgelerin bazı birimleri üslere dönmeye başladı-ıfax
    rus ayısı fake atıyor olmasın
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Ingiltere dışişleri bakanı truss: Işgal planları olmadığına ikna olmak için rus askerlerinin sınırdan tamamen çekildiğini görmem gerek

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
    16 şubat ta rusya ukrayna yı işgal edecek gibi bir rivayet var ortalıkta dolaşan..

neden 15 yada 17 deüğilde 16..bilemem
    Bu masala, sizde mi inanıyorsunuz.?

alış yapacam..elim gitmiyor..

saatış yapacam..ya malı kaptırırsam diyorum..

bir yanda rus ayısı..

Alıntı Originally Posted by Kar_Adam Yazıyı Oku
    Bu masala, sizde mi inanıyorsunuz.?
    masalmı bilmem..dün yabancı tv kanallarını izledim, aynı teraneden onlarda bahsediyor..hesapta abd nin bir intelligence ı imiş..işte o zaman durdum,bu işte bir pislik kokuyor diye

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,807
    masalmı bilmem..dün yabancı tv kanallarını izledim, aynı teraneden onlarda bahsediyor..hesapta abd nin bir intelligence ı imiş..işte o zaman durdum,bu işte bir pislik kokuyor diye
    Orası zamanında ruslara ait değilmiydi,o zaman avrupa abd neredeymiş ?,ruslar blöfü sever,zamanında rus blöfü yüzünden natoya girmedikmi,haşırt diye menderesi nato kazığına oturttular biz millet olarak,hala onun mokunu çekiyoruz,nato neki,hikaye gözlerinin önünde bosna türklerine yapılanları gördük,nato demek seyirci abd gücü sopa olarak,neyse tarih dersi vermeye değmez aklı selim insanlar herşeyi bilir,rus bu severde,öperde nede olsa zamanında onun parçasıydı !!!

zamanında dışişleri bakanın tv lere canlı yayınlara çıkardı amArika..

neymiş..

bak, ahanda ırak ta , hemide kamyon içinde kimyasal kitle imha silahları var.. vallada var billada var..

O KİMYASAL YADA BAŞKA NATÜRDE KİTLE İMHA SİLAHLARI HİÇ BİR ZAMAN BULUNAMADI

Alıntı Originally Posted by Okacha Yazıyı Oku
    Varili 150 dolarken benzin 1.25 TL idi.Dolarda 1.600.000 TL malum anayasa kitapçığı atıldı falan filan.Petrol 18 dolara indiğinde hiç indirim yapılmadı.Doğalgaz spot piyasada yüzde 50 değer yitirip düştüğünde Avrupalı gazı 1 e alırken biz 3 e alıp tükettik.Yapılan anlaşmalar ticari sırlar vs.Şimdi enerji fiyatları en yüksek seviyelerde birde üzerine faiz sebep enflasyon sonuç tezi ile kuru patlattık.Enerji fiyatları oldumu sana çifte kavrulmuş.Bizim akıllı sorgulayan iyi yöneticilere ihtiyacımız var.Benim halktan br umudum yok.Çoğu dinle kandırılmış aç bırakılmış şükretmesi emredilmiş yürüyen organizmalar.Bu organizmalara ne anlatırsan anlat fayda sağlamaz.Barbaros Şansal bokunda boğul Türkiye dediğinde adamı linç edip havalimanında dövdüler.Eğitim sistemin imam hatip üzerine kurulu,Adalet sistemin çökmüş,İnsanlarda korku var,ekonomi desen zengin daha zengin,orta sınıf bitmiş,fakir daha fakirleşmiş.Çerçöp arabalara 700-800 hatta 1 milyon istiyorlar.Ev fiyatları abartılı bir şekilde artmış.Vatandaş kredi ile ev araba alacak bir gelire sahip değil.Böyle bir alım gücüde yok gelirde yok.Dışarda iki kişi yemek yesen 300 lira hesap geliyor.Mekanlar bir bir kapanmaya başladı.Şu anda yaşadığımız Arjantin-Venezuela arası bir durum.Bu benzin fiyatları ile araba falan satılmaz.Evlerin durumu da malum.Seçim gecesi koydukmu diye havaya ateş açanlar şuanda elektrik faturalarını ödeyemez durumdalar.Ekonomik şartlar daha da ağırlaşmalı ki şükreden kesim ekmek alamaz hale gelsin.Hayat iyice pahalı olmalı ki organizmalar sorgulamaya başlasın.Fakir ve şükreden kesim sistemden çıkmadıkça gençlerin önü malesef açılmayacak Ülke feraha çıkamayacak.Hayat pahalılığını keyifle izliyorum yalan yok.Beter olmadıkça yeter demeyecek çünkü bizim milletimiz.2023 e kadar giden gider kalan kalır.Kalan sağlar bizimdir.
    Benide kinlendirdiler.

Artık en ufak verilerine inanmıyor ve kızıyorum.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Sayfa 710/1002 İlkİlk ... 210610660700708709710711712720760810 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •