Sayfa 375/590 İlkİlk ... 275325365373374375376377385425475 ... SonSon
Arama sonucu : 4718 madde; 2,993 - 3,000 arası.

Konu: EGSER - Ege Seramik

1.  Alıntı Originally Posted by Turquaz Yazıyı Oku
    uzun zamandır bu kanıdayım

yanlış düşünüyor olmayı umut ediyorum
    Bu umut bizi burada tutan,
    Ve yine bu umut üzerinden besleniyor SIFATSIZ!
    Kendisine hiçbir sıfatı yakıştıramadığım için öyle diyorum.
    Bilançonun kamuyla paylaşılmasına en fazla 2 hafta kaldı.
    Rakam belli midir?
    Bence çoktan!
    Bu rakamı bilenler var mı?
    Bilenler arasında tahtada işlem yapanlar var mı?
    Türlü türlü sorular!
    Hepsi sonucu kestirmeye yönelik…
    Ama ne yazık ki:
    SONUÇ ORTADA!

2. borsa +2 sıfatsız -0.26

çok yakıştı..

ya bu hissede çıkış hızlanmışmıydı..

öylemi hatırlıyorum

3. Tahtacı phillip cap. üzerinden satıs yaparak BOFA ve CREDIT e sattırıyor. Malum credit her gün düzenli satıyor. Bofa da 2 gündür alımdaydı bugün satıcı. Fiyat ortalamalarına cekildi bence yön yukarıya yarından itibaren.

4. 'Menderes'in parasıyla zengin olan kapıcı' iddiası yeniden gündemde
    11/11/2013
    Daha önce de iki kez öne sürülen, "Bir işadamı, kapıcılık yaparken Adnan Menderes'in sevgilisine gönderdiği paralara el koyarak zengin oldu" iddiası 3. kez gündemde. Bu kez Nail Keçili'nin gündeme getirdiği iddiayı daha öhce Adnan POlat yalanlamıştı.
    Radikal.com.tr – A Haber’de ‘Yaz Boz' programına konuşan Nail Keçili, “Adnan Menderes'in, ‘gizli sevgilisine’ gönderdiği paraya el koyarak zengin olan kapıcı” iddiasını yeniden gündeme getirdi.

Bu iddia, Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Polat’la ilgili olarak daha önce de –1989 ve 2004’te– iki kez gündeme getirilmişti. 2004’te, şimdi AKP Gaziantep milletvekili olan ve o dönem gazetecilik yapan Şamil Tayyar’ın bu iddiayı gündeme getirmesi üzerine, İbrahim Polat’ın oğlu ve eski Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Vatan gazetesine konuşarak Tayyar’ın ailesi hakkında söylediklerini yalanlamıştı.

Nail Keçili’nin 10 yıl sonra üçüncü kez gündeme getirdiği iddiaya şöyle:

27 Mayıs 1960’taki askeri darbeden sonra idam edilen merhum Başbakan Adnan Menderes, dönemin ünlü yazarlarından Suzan Sözen'le aşk yaşıyordu. Çift, Sözen'in Teşvikiye Caddesi No: 101'deki Belveder Apartmanı'nın birinci katında bulunan evinde bir araya geliyordu. Menderes, Sözen'le ilişkisini 1960'a kadar sürdürdü. Darbeden kısa bir süre önce de Suzan Sözen'e içinde para olan bir çanta gönderdi. Ancak Sözen evde olmadığı için, çanta apartmanın kapıcısına teslim edildi. Ve o kapıcı çantayı Sözen’e vermeyerek içindeki paraları kendisi aldı ve bu yüklü miktardaki parayı işleterek ünlü bir işadamı oldu.

Keçili aynı iddiayı şu sözlerle gündeme getirdi:

“Menderes’in hanımefendi arkadaşı Nişantaşı’nda oturuyor. Menderes’in idamından bir iki gün önce Adnan Bey’in adamları bir bavul içinde kadına belli bir süre hayatını idame ettirebileceği parayı götürüyorlar. Adamlar tanınmamak için çok ani hareket ediyorlar. Ve bavulu kapıcıya bırakıyorlar. Bunu hanımefendiye verirsiniz diyorlar. Kadın evde yok... Ama bu bavul kadına gitmiyor. Bavulu alan zengin oluyor. Şu anda büyük işadamlarından biri kendisi.”

Keçili, ısrarlı sorulara rağmen bu kişinin kim olduğunu açıklamazken, “Benim de çok saygı duyduğum bir insan” dedi ve şöyle devam etti:

“Şu anda büyük işadamlarından biri... Nişantaşı'nda sen kapıcılık yaparken birdenbire orada inşaat yapmaya başlarsan merak etmez mi insanlar.”

Adnan Polat, babası İbrahim Polat ve Polat Holding ile ilgili olarak ortaya atılan bu iddialarla ilgili olarak 2004 yılında Vatan gazetesine konuşmuş ve o sıralar Şamil Tayyar tarafından gündeme getirilen bu iddiayı yalanlamıştı. Polat, şunları söylemişti:

“Bu hadise aşağı yukarı on beş sene önce gündeme gelmişti. O zamanlar sormuştum, bana şöyle söylemişti: ‘Ben on üç yaşında Erzurum'dan çıktım, İstanbul'a geldim. İnşaatlarda düz işçi olarak çalıştım, kalfa olarak, usta olarak çalıştım. Kalfalık yaptığım dönemde beş altı kişi bir araya gelerek, ortak inşaat yaptık. Sonra iki üç kişi bir araya geldik, inşaat yaptık... Sonra da tek başıma yapmaya başladım.’

Zaten Belveder Apartmanı'yla bizim bir alakamız olmadı. Bu kapıcılık olayını da o zaman babama sormuştum, ‘Kapıcılık yapmış olsam yaptım derim’ demişti... ‘Kapıcılık neticede hırsızlık değildir. Biz ekmek paramızı kazanıyorduk... Ama yapmadım’ dedi ve ‘Kapıcılık değil ama amelelik yaptım’ diye ekledi.”
    Böylesi bir suçlamaya
    Böyle bir savunma!
    Bu mudur?

5. oleyyy be

artı kapatmışız..

bravo sıfatsız..

eksi kapattırmayarak yatırımcılarını korudun..

bu hızlı çıkışın durulacağı yer neresi olacak acaba

GS başkanı iken kürsüden GS hisseleri ile ilgili yalan beyanda bulunduğunu gururlanarak anlatmış bir başkandı. Hayret etmiştim o zaman. Yuh demiştim.
    Galiba Riva arsaları ile ilgili konuda arsalar derneğe ait olduğu halde sanki borsada işlem gören GSRAY şirketine aitmiş gibi açık ifadeler kullanmıştı. Daha sonra GSRAY hisseleri anormal yükseliş yaşamıştı. Rakamları yanlış hatırlıyor olabilirim ama hafızamdan yazayım. 100 lerden 400 lere yükselmiş ve dernek elindeki GS hisselerini yüksekten arzetmişti.
    Daha sonra yönetim, borsa tarihindeki en büyük bedelli sermaye artırım kararlarından birini almış yüzde 9 bin küsür bedelli açıklamıştı. Bir çok yatırımcı sefil oldular. Hatta hisse net forumda bazı arkadaşlar dava açtılar vs ama kendilerine görüşme teklif edildi. Yatırımcılar hakkında tehdit vs diye dava açıldığını hatırlıyorum. Yavuz h....
    Yaa düşünsenize kongrede açık açık hisseleri böyle yaptık yüksekten sattık diye övündü üstelik.

Bu yüzden yönetime güvenim yok.

Bu şirketin hakkı bu mu peki?
    Birazcık temel analiz bilen olayı görüyor zaten.
    Şu günde o kadar hisseler dönüş yaptı. EGSER sanki paçoz hisse muamelesi görüyor.

Yarın öbür gün süper bilanço gelsin, yine yükseltmez bunlar. Küçük gariban yatırımcı ne zaman dökülür o zaman gider her halde

7. gs 400 lerdeyken bendede vardı..

üstelik o bedelliyide nominal değeri 3-4 tl gibi bir rakamdan yapmak istemişti galiba..

o dava açan arkadaşlar tv de bile konuşmuşlardı.

hisse analiz sahibi'de o dava açanları desdeklemiş

telefonla tartışma programına katılmıştı diye hatırlıyorum

8. Gerçekten yatırımcıları anlamıyorum. Hisseyi almadan önce patronu tanımıyorlar mıydı? Güya hisseyi aldıktan sonra patronu araştırıyorlar. Sonra da patronun bir sürü şaibeli olayının olduğunu öğreniyorlar. Ama o sırada zarara geçmiş oldukları için hisseyi satamıyorlar ve burada patrona atıp tutuyorlar. Egser almadan önce de GS deki olayları falan biliyor da ona rağmen Egser alıyorsanız şimdi gelip her gün ne diye patrona hakaret ediyorsunuz. Size adam zorla Egser mi aldırdı?
    Ayrıca Sn Gogos un rahmetli Menderes ve Polat ailesini zan altında bırakan yazısını tasvip etmiyorum. Kendiniz bizzat şahit olmadığınız haller dışında hiç kimseyi bu şekilde suçlamak doğru değil. Metres ile itham etmek. Ona yüklü para verdiğini iddia etmek. Bir ailenin belki tamamen alın teri ile kazandığı parayı bu şekilde suçlamalarla kirli olduğunu iddia etmek… bunların bir tanesi bile doğru değilse çok büyük yükümlülüğe giriyorsunuz.. doğruluğunu ya da yanlışlığını tam ispat etmediğiniz şeylerle kimseyi zan altında bırakmamak gerek..
    Ayrıca şirketin hissesini aldıktan sonra değil almadan önce araştırmaları yapmalıyız. Şirketin durumunu , önemsiyorsanız patronu, hisse alımından önce araştırmanızı tavsiye ederim…
    Herkese hayırlı bol kazançlar dilerim…

Sayfa 375/590 İlkİlk ... 275325365373374375376377385425475 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •