Sayfa 117/993 İlkİlk ... 1767107115116117118119127167217617 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 929 - 936 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

Tutanaklar açıklandı ortalık sakin
    bir halt olacağı yok.

2. Federal reserve faiz artırmaması için neden kalmadı? Arttıracak
    Saldırsaydı rus. Savaş ekonomisi çarkları dönsün diye Üretim için arttıramıyorum deyecekti
    Adam yani meşhur kısa boylu Rus herif
    Sadece batı alemini değil , finansal piyasaları da Başak oğlanı yapmış
    Tabi , yatırım tavsiyesi asla değil
    Daha dedikodu bol ama yeni destur ettik foruma
    Henüz kimseyi tanımıyoruz
    Zamanla yazarız biz de , belki

3.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Binali Bey i izliyorum az biraz Ahmet Hakanın ikna olmaya çalışan soruları ile çok aydınlandım ,

Mesela her sorunumuz küresel meseleden miş , yani herşey küresel durumdan , bu yüzden az biraz zaman sonra her yer yeşillenecek miş .Elektriği dağıtan zaten pek bi para kazanmiyormus , satan ayrıymış o da zavallıymış sadece yüzde 1 alıyormuş , simdi gerçekten üzüldüm, ben şahsen imkan olsa faturayı fazla ödeyip , bu dağıtım şirketlerine koltuk çıkmak istiyorum nereye başvurmalıyım ?

Yeni görüşüm şu , madem ders ücretli öğretmen var , o zaman namaz ücretli imam olsun , yani imam namaz başına para alsın bayram ve cuma namazları yüzde yuz zamlı olsun. Boylece 10 bin imam açığı en ekenomik şekilde çözülsün .Olmaz mi ?
    Kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi. İşte kollektif düşüncenin gücü... Bal gibi de olur. Fakat kaynak okullar boş kalır diye yapmazlar. Köyde din görevlisi çiftçilik- hayvancılık yapıyor. Büyük şehirlerden gelen cenazelerin defin işlemlerinde resmi bir tarife yok ama muhtar - azalara cenaze yakınları '' usul, adap '' sorduğunda imamın cebine 500 , mezar kazanlara 500 diye saymaya başlıyorlar. Öğretmene 500 diyene rastlamadım.

Moruk nerde
    bir halt olacağı yok.

5.  Alıntı Originally Posted by DursunBey Yazıyı Oku
    Federal reserve faiz artırmaması için neden kalmadı? Arttıracak
    Saldırsaydı rus. Savaş ekonomisi çarkları dönsün diye Üretim için arttıramıyorum deyecekti
    Adam yani meşhur kısa boylu Rus herif
    Sadece batı alemini değil , finansal piyasaları da Başak oğlanı yapmış
    Tabi , yatırım tavsiyesi asla değil
    Daha dedikodu bol ama yeni destur ettik foruma
    Henüz kimseyi tanımıyoruz
    Zamanla yazarız biz de , belki
    Eski maacit olmadığınızı düşünüyorum. Maacit , izmaritten zehirlenmiş !

Fed Tutanakları: Katılımcılar, uygun politika ayarlamalarının uygulanmasında esnekliğin devam ettirilmesinin yönlendirici prensip olmamayı sürdürülmesi gerektiğini vurgulamaya devam etti

Fed Tutanakları: Katılımcılar, Komite'nin net varlık alımlarını yakın zamanda tamamlanması gerektiği görüşünü devam ettirdi

Fed Tutanakları: Katılımcıların çoğu federal fon faiz oranı için hedef aralığın 2015 sonrası dönemde yapılandan daha hızlı artırılması gerektiğini ifade etti

Fed Tutanakları: Katılımcılar,bilanço daraltma konusunda spesifikbir karar almadı

Fed Tutanakları: Katılımcıların çoğu, net varlık alımlarının Aralık ayında açıklanan takvime göre azaltılmaya devam edilmesini ve Mart ayının ilk yarısında sona erdirilmesini tercih etti

Fed Tutanakları: Katılımcıların bir çoğu işgücü piyasasını maksimum istihdam seviyesinde veya yakın gördüklerini vurguladı

Fed Tutanakları:
    -Katılımcılar enflasyonun 2022 içinde yavaşlamasını bekliyor
    -FOMC üyeleri enflasyon için risklerin yukarı yönlü olduğunu değerlendirdi
    -İki üye varlık alımlarının Mart'tan önce sona erdirilmesini istedi

Fed Tutanakları:
    -İki üye ekonominin büyük olasılıkla maksimum istihdama henüz ulaşmadığını savundu
    -Katılımcıların çoğu eğer enflasyon lüksek kalır ise faizlerin daha hızlı artırılmasının gerekeceğini vurguladı

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

7.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Eski maacit olmadığınızı düşünüyorum. Maacit , izmaritten zehirlenmiş !
    The federal reserve kurumun abd deki adı
    Bana da o diyarda yadellerde yani
    The Dursun derler
    Bir de Temel var ama o ayrı onda The ön eki yok
    Bizim uşaklarla bir ara tanışıruz inş.
    O da ingilizcede
    The uşaks üstten apostrof işareti var en son s harfinden bir önce
    Herkese iyi uykular
    Misyonumuz
    Huzurlu uyu Mutlu kalk

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Ünlü anketçi gündemi salladı! AKP’yi şoke edecek açıklamayı yaptı: "Erdoğan giderse..."

https://www.youtube.com/watch?v=4mJ5hXwfJY4
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 117/993 İlkİlk ... 1767107115116117118119127167217617 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •