Sayfa 719/1002 İlkİlk ... 219619669709717718719720721729769819 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 5,745 - 5,752 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - VI

Amma komik. Korona basinda hicbir seyi bilmeden herseyi maskesizlere yukluyordunuz. Simdi de asi olmak istemeyenlere yukluyorsunuz demek.

Asi olmayan bulastiriyormus. Abim asili, asili olan doktordan kapti, asili esine bulastirdi. Asi olan da bulastiriyor demek ki.

Gecen sene statlari koymustum.

Turkiye'de 100 bin kiside olum sayisi:

13.7 grip
    14.5 korona

Ondan sonra takip bile etmedim. Eminim ki gribin da sabah aksam yaygarasi yapilsaydi, ceteresi tutulsaydi, liberal medya tarafindan cazgirligi yapilsaydi bu oran koronanin 3 kati olurdu.

Bu arada ben influenza'dan oluyordum neredeyse. Asini yine de olmadim. Insanlarin kendi biraysel ozgurlukleri ve sagliklari ile ilgili sahsi secimi, devletlerin artik buna karismamasi lazim. Tamam, onlemler alindi, devletlerin hastanelerine olan yuklenme azaltildi guzel bir sekilde, faydali oldu yani.

Biktik artik yuzumuzde Hannibal Lechter gibi maske ile dolasmaktan. Oldukca da rahatsiz, her seferinde yuzum allerji oluyor sicaktan.

Merkez artık kıpraşamaz bugünde indiremediyse demek.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Seçime kadar böyle fiyatları sabit tutmaya çalışacaklar.

Mart da fed faiz artışına başlayıncada duaya buraya yansıması olmasın diye.

Yoksa bas parayı verlerle 6 ay idare edilebilir.

20 yılda yapadıklarını GÜÇLÜ TÜRKİYE için 6 ayda yapacaklarmış.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

'Yellowstone' actor won't attend awards ceremony over COVID-19 rules

"Yellowstone" actor Forrie J. Smith will not attend the Screen Actors Guild Awards ceremony later this month because he is not vaccinated against COVID-19 and the event requires that all attendees are fully inoculated.

"I mean no offense to anyone. I'm not vaccinated, and it's a requirement to be vaccinated to be at the Screen Actors Guild Awards ceremony," he said.

The actor said he has not been vaccinated since he was a "little kid," adding that he does not vaccinate his dogs or horses. He also said has never received and will never receive a flu shot.

Bu aktor de asi olmuyormus. O yuzden odulunu almaya gitmedi. Hayatimda hic asi olmadim diyor.

Virusu cikaran globaller chipleri asi ayagina yuklesin butun dunya nufusuna da... Zombi olarak ilerde dolastiginizda bana suc bulmayin. Muahahahhahaha.

izmut dostum, yardimima gel, yine benim ustume kaldi bu korona

Hastanede asisi yapiliyor burda. Bir ton hasta insan arasina girip baska birsey kapmak da var koronadan kurtulalim derken Ya asi olmaya giderken ordakilerden korona kaparsam ne olacak?

Sayfa 719/1002 İlkİlk ... 219619669709717718719720721729769819 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •