Sayfa 31/125 İlkİlk ... 2129303132334181 ... SonSon
Arama sonucu : 995 madde; 241 - 248 arası.

Konu: BIMAS - BİM Birleşik Mağazalar A.Ş.

1. Bim in kar etmesi normal. Enflasyon döneminde ekstra kazançlı bir iş marketçilik.
    Ama günah keçisi de lazım. Hadi elektrik doğalgaz İçin dışarı bağlıyız diyorlar da. Market fiyatları için bunu diyemezler. Baskı kuracaklar gibi. Akaryakıta ve enerjiye zam yaparken market fiyatlarının düşmesi zor. Karışık bir durum

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Daha çok oynarlar top gibi aşağı yukarı. Maalesef zor zamanlar. Kendimi geçtim çoluğum çocuğum için çok endişeliyim. Arsızı hırsızı uğursuzu sarmış memleketin her tarafını. Siyasal konuşmuyorum, her anlamda her yerde maalesef kokuşuyoruz.
    Burada atıp tuttuğum yazıp çizdiğim hiç bir şey yatırım tavsiyesi değildir.
    Borsada öğrendiğim tek şey SAkının, SAkındırın...

3. Bugünde cumhurbaşkanı boş durmadı marketlere kafayı taktı zor günler.....

4.  Alıntı Originally Posted by uysal55 Yazıyı Oku
    Bugünde cumhurbaşkanı boş durmadı marketlere kafayı taktı zor günler.....
    Evet anlaşılna siyasi söylemlerde konuşulacak başka bir şey kalmamış. Enflasyon sebebini marketlere kesmeye hazır bir durum oluşuyor gibi.

5. Şimdi benim korkum bilonco dönemi bim yüksek kar açıklarsa ne olur ki açıklayacak o zaman neler olacak...

6.  Alıntı Originally Posted by uysal55 Yazıyı Oku
    Şimdi benim korkum bilonco dönemi bim yüksek kar açıklarsa ne olur ki açıklayacak o zaman neler olacak...
    Seans açıkken yapıldı sanırım konuşma. Ekstra olumsuz bir fiyatlama şimdilik yok gözüküyor. Belki de satın alınmıştır ya da göze alınmıştır o kadarı. A101 sobelendi şimdilik yumurta mevzusunda. Bim benzer hata yapmazsa bi iki övgü de alabilir. Eski dost neticede. Ama bilanço dediğiniz gibi iyi gelse ayrı dert kötü gelse ayrı dert. Paran var derdin var

7. %7 kdv indirimi biz yaptık , %7 de patronlardan bekliyoruz demek.... Anlaşılır değil.

Vatandaştan altın, döviz beklemek, patronlardan ürünlerde indirim beklemek. Sürekli birşeyler beklemek ama vatandaşın beklediklerini yapamamak...
    Neyse Tarkan dinleyeyim biraz....

8.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    %7 kdv indirimi biz yaptık , %7 de patronlardan bekliyoruz demek.... Anlaşılır değil.

Vatandaştan altın, döviz beklemek, patronlardan ürünlerde indirim beklemek. Sürekli birşeyler beklemek ama vatandaşın beklediklerini yapamamak...
    Neyse Tarkan dinleyeyim biraz....

geççek üstad geççek. Hedef 2023 :P

Sayfa 31/125 İlkİlk ... 2129303132334181 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •