Sayfa 132/993 İlkİlk ... 3282122130131132133134142182232632 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 1,049 - 1,056 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

1. Yabanci turist icin tr de tatil yapmanin avantaji ucuz fiyatlardi. Ucuz konaklama , ucuz yeme-icme , ucuza tatil. Ispanyada , italyada , yunanistanda 1 haftalik tatil yerine turkiyede 3 hafta tatil yapiyorlardi. Bilmiyorum bu yaz nasil olacak. Et , balik , sebze-meyve ve sut urunleri fiyatlarinin daha fazla yukselme ihtimalide var. Diger tatil destinasyonlari ile nasil rekabet edecegiz bilmiyorum.

2. Desteksiz bir şekilde coin yazdığınız zaman mıknatıs gibi beni başlığa çekiyorsunuz.

Olabildiğince primitif bir şekilde bakalım tekrar;
    25.01.2022 de eski başlıkta kalan bir yazım var. Ne kadar geçmiş üzerinden? 3 hafta.
    Yazımda bahsi geçen altcoin(HERO) bu süre içerisinde ne yapmış? Yanıt: %100, şuan düşüyor denen durumda %68 de
    Yani 3 haftada USD bazlı %100 alabilirmişsiniz, almamışsanız şuan pozisyonu kapasanız 3 haftada USD bazlı %68 le kapatabilirsiniz. Bu vadede böyle bir kazancı nereden elde ettiniz en son?
    Demek ki neymiş? Nereye yatırım yaptığından ziyade neye yatırım yaptığını bilecekmişsin.
    Bir şey bilmiyorsan nereye gidersen git öpmek için sıraya girerler, sende kendi kayıplarının travmasıyla başkası da kayıp yaşıyor sanarak neşelenirsin.
    Şunu cümleyi arada bir tekrar etmek faydalıdır; Bilgi kandırılmanızın(kendinizi kandırmak dahil) önündeki en büyük engeldir.(alıntı)

Selamlar

3. Sağlık Bakanı Koca 65 yaş üstüne Kovid-19 uyarısında bulundu

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 65 yaş üstü vatandaşlardan, sonucu Kovid-19 çıkabilecek şikayetlerini, önemsiz gibi görünse de dikkate almalarını istedi.

Bakan Koca, sosyal medya hesabından 65 yaş üstü vatandaşlara Kovid-19 uyarısında bulundu.

"65 yaşınızı geçtiyseniz veya herhangi bir bağışıklık sistemi sorununuz varsa ihtimalleri hafife almayın." ifadesini kullanan Bakan Koca, önemsiz gibi görünen şikayetlerin nezle ve soğuk algınlığı ile karıştırılmamasını istedi.

Bu durumdaki vatandaşlara test yaptırmaları tavsiyesinde bulunan Koca, "Molnupiravir etken maddeli ilaçla başlayan yeni dönemde erken tanı riski azaltıyor. Zayıf bir sebebin ağır bir sonucu olabilir. Tıpkı virüsün Omicron varyantı gibi. 65 yaş üstü ve hangi yaşta olursa olsun bir bağışıklık sistemi sorunu olanlar kendilerini korumalı. Her birimiz kendimizi ve risk grubundakileri korumalıyız." değerlendirmesini yaptı.
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Bir bayi, su satan firma temsilcisi ile konuşurken kulak misafiri oldum.
    Yazın pet şişe su fiyatları çok artacak diyordu.
    Soğuk su, elektrik maliyeti nedeniyle daha pahalı olacakmış.
    Misal 0,50’lik kasadan alınan pet su 3 TL ise,
    Aynı su soğuk olduğunda 4 TL’ye satılabilecekmiş.
    Olur mu? Olur bence

5. Putin , kankalarından bir şeyler kaptıysa eğer ukrayna işini hafta sonu halleder. Ya da ukraynalıların özel bir günü falan varsa herkes meşgul iken öper. Bizim borsa ve diğer para birimleri hiç bu riski satın almışa benzemiyor. Tam Türk usulü....

6. Dolar / TL kurunu 1 haftalığına ( 15 -20 aralıktaki gibi ) 16 civarına müsaade etseler , insanlar elinden dövizi çıkararak konut- araba- arsa hatta yat alırlar. Şahsen ben ; 4- 5 tane 2+1 daire kenara atacağım.

Yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Dolar / TL kurunu 1 haftalığına ( 15 -20 aralıktaki gibi ) 16 civarına müsaade etseler , insanlar elinden dövizi çıkararak konut- araba- arsa hatta yat alırlar. Şahsen ben ; 4- 5 tane 2+1 daire kenara atacağım.

Yatırım tavsiyesi değildir.
    ankaranın neresinden alacaksınız ustad uygun bi yerler var mı? siz baya deşiyosunuz emlak piyasasını

Sayfa 132/993 İlkİlk ... 3282122130131132133134142182232632 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •