Sayfa 142/993 İlkİlk ... 4292132140141142143144152192242642 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 1,129 - 1,136 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

1. Her gün , her hafta yeni bir kaşıma, tam ters uçlardan sinire dokunmalar..... Ne yapmaya çalışıyorlar ? Bilerek isteyerek ülkedeki mozaik bilinerek insanların hassasiyetleriyle oynamak suretiyle komşu komşuya düşman ediliyor. Böylece polisiye tedbire gerek kalmadan hiç bir şekilde miting - toplantı - eylem yapılamaz diye mi düşünüyorlar.

Ya da , insanlar birbirini boğazlamaya başlasın, iç çatışma başlasın ve yıllarca seçim yapılamasın , ekmek bulan şükretsin mi isteniyor. Artık kafam çalışmaz oldu. Doğru bildiğimiz yanlış , dost bildiğimiz düşman çıkar oldu.

Doktor bu kafa gidik mi , kurtarma umudu var mı ?

2. İlkokul mezunu adam ( böyle deyince de küçümsüyorsunuz diyorlar ) ünv. mezunu adamı beğenmiyor ve hiç bir fikri, bilgisi, ilgisi olmayan konuda ulu orta ahkam kesebiliyor. Doktorun yaptığı işi beğenmiyor , ukalaca akıl vermeye kalkıyor. İnşaat işçisi , mühendisi beğenmiyor kafa tutuyor.

Yüzlerce örnek var. Kimse kimsenin işine - eğitimine - yaşantısına saygı duymuyor. Yaşam çok tatsız ve tek düze....

3.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    ben mi hastayım yoksa bunlar mı ?
    bence..
    hastalık demiyelim..
    ifsat(subversion) diyelim
    sorun, o mevkide ne aradığı..

insanlar kaportadaki boyaya dikkat ettikleri kadar,
    içlerindeki kırıkları/çürükleri ayırabilse, iyi olurdu...

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Yüzlerce örnek var. Kimse kimsenin işine - eğitimine - yaşantısına saygı duymuyor. Yaşam çok tatsız ve tek düze....
    2013den beri yaşanların en güzel özeti, yuri bezmenov'un eski konuşması.
    bize de has değil, global trend.

4.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş, "2023 seçimleri, açık söylüyorum aslanın ağzındadır, bunun için çok güçlü çalışmak zorundayız. Şu anda bütün kamuoyu anketlerinde AK Parti açık ara birinci partidir." dedi.

Bunlar tam olarak neyin kafasını yaşıyorlar, nasıl bir ruh halindeler hakikaten anlamak mümkün değil !!!??
    Sayın hayek, doların bir suredir yatay bir çizgi seklinde devam etmesine yorumunuz nedir? Bu surdurulebilir mi, malum sirketler vergi avantajiyla kkm ye geçti yüklüce.

Yoksa 6.80 lerdeki gibi sabit kalış sonrasi yükselis mi beklersiniz

Alıntı Originally Posted by thekopekbaligi Yazıyı Oku
    Sayın hayek, doların bir suredir yatay bir çizgi seklinde devam etmesine yorumunuz nedir? Bu surdurulebilir mi, malum sirketler vergi avantajiyla kkm ye geçti yüklüce.

Yoksa 6.80 lerdeki gibi sabit kalış sonrasi yükselis mi beklersiniz
    Aynı deneyi yapıp, farklı sonuç beklemek?

Sorunun muhatabı ben değilim ama yorumumu yazayım dedim.

6.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Aynı deneyi yapıp, farklı sonuç beklemek?

Sorunun muhatabı ben değilim ama yorumumu yazayım dedim.
    Teşekkürler Egeduk. Tabiki ne kadar cok fikir o kadar iyi

7. abd a haberi, fox news.. ukrayna haberi!
    Dar kotla, cepheden! bildiriyor..

https://www.youtube.com/watch?v=bmsT9M25gxs

yorumlarda içlerinden geçiyorlar...
    burada da muhalif düzgün! kanal...

8. Bireysel için KKM, şirketler için KKM, gurbetçiler için KKM... Ama hala düşmüyor. Altın konusuna zaten girmiyorum. Bizim vatandaş altınını geçmişte vermemiş, şimdi de göreceğiz....

Faiz arttırmazsa zor düşer gibi duruyor. Bakalım..

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 142/993 İlkİlk ... 4292132140141142143144152192242642 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •