Çıkcak çıkcak
Çıkcak çıkcak
bir halt olacağı yok.
Serkan23 hocam neredesin? Gözümüz yollarda kaldı.
Gelsen keşke eskisi gibi yorumlarına ihtiyacımız var.
Duyuyorsan ses ver!
Spot piyasa olmasa paranın gücü viobu eksi yapabilirmiydi
Evlerde o kadar elektrikli alet var artık çoğu rafa kalktı. Lamba buzdolabi kombi dipfriz hariç nadiren ütü ve süpürge çalışıyor
Bendeki elektrikli aletler hep çalışıyor valla. bir şeyi almadan önce elektrik tüketimine bakarım 4 sene önce bu yeni oturduğum evin sırf ampüllerine 400 tl para vermiştim. ama elektik faturam hep 100 tl altıydı. bu zamlı faturam da 180.60 geldi. Üstelik oturduğum ev 4+1 ve 2 banyo 2 mutfak var. Geceleri yatarken dyson hava temizleyip ısıtan-soğutan aletimi de bir 15dk çalıştırırım üstelik. yani tasarruflu elektrik tüketen ev gereci almayıp sonra yandım allah demenin de bir anlamı yok. ha annemlere 583tl elektrik faturası geldi,o da istifçiliğinden 2 buzdolabı bir deep-freeze çalışıyor 24 saat, normal. Ama yazın dolaba koyduğu vişneleri meyve suyu yapmasa üzülürüm. Hazır meyve suyu almaz kesinlikle
üşenmedim saydım şu an benim oturduğum yerde 8 spot led lamba, hanımın otuduğu salonda 16 spot led lamba yanıyormuş. 2 tane pc, modem 24 saat açık. 2 tv netflix vs izlemek için 5-6 saat açık. Led teknolojijisi diye bir şey var. ha bu devlet bizi de tekelden kertiyor. 6000 üzeri tekel harcamam var son zamlarla, oradan ben de düzenli haracımı veriyorum. 1 bud 25 lira be...abv.
Yer İmleri