Sayfa 704/1019 İlkİlk ... 204604654694702703704705706714754804 ... SonSon
Arama sonucu : 8146 madde; 5,625 - 5,632 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - V

1.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Sizce ne yönde olur faizler ;seçim sonrası mevcut iktidarın devamınında yada millet ittifakının kazanmasiyla ..
    Şahsi kanaatim hükümetin değişeceği ve Ortodoks ekonomi politikasına dönüleceği yönünde. Dolayısı ile seçim öncesi kredi çekmek (oy oranını artırmak için düşük faizli yeni ev kredi paketi açıklanacaktır) ve seçim sonrası yeni hükümet bilimsel politikalara uygun faiz oranlarına (enflasyon üstü) döneceği için nakit mevduat yapmak mantıklı olacaktır. Tüik de liyakate dayanan atamalar ile daha gerçeğe yakın enflasyon verisi alınmaya başlanması en az 6 ay alacaktır. Ytd.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

2.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Levis da bir pantolon bir mont 2500 lira olmuş 2 sene önce 1000 liraya alıyordum giyimde tek lüksümüzden de vazgeçeceğiz bir gün herkes waikiki giyecek galiba
    Fışkırıyeaaahh...

ATM lere her hafta iki gün para dolu çantalar ile gelip para yatırıyorlarmışşşşş.

Fayiz lobisinin oyunlar bunlar :-)
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

3.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Levis da bir pantolon bir mont 2500 lira olmuş 2 sene önce 1000 liraya alıyordum giyimde tek lüksümüzden de vazgeçeceğiz bir gün herkes waikiki giyecek galiba
    kıçına giyecek bir şey bulduğuna şükretmeyip bir de marka arıyorsun
    ağaç kabuğundan ekmek yapıp yiyen jenerasyondan hala yaşayanlar var memlekette..

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Gecmis ve Allah yardimcin olsun..

Keske fiskirtip da tum dengeleri alt ust etmeyeydiler..

Keske gaz da bulmayaydik.

Keske gecen temmuzda sahlanmayaydik..

Keske, keske..

Syg,
    Sağ ol Dudu abi. Keşke seni daha önce tanısaydım en azından birikmiş param pul olmazdı. Temettü hisseleri işi aklıma yattı. Şimdi başlasam erken emekliliğimi bile ilan edebilirim.

Alıntı Originally Posted by Westwind Yazıyı Oku
    Geçmiş olsun. Umarım emeğinizin karşılığını alabileceğiniz bir iş bulursunuz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Sağ ol Westwind. Arıyoruz ama piyasa berbat.

6.  Alıntı Originally Posted by Econfin Yazıyı Oku
    Sağ ol Westwind. Arıyoruz ama piyasa berbat.
    Umarım kısa zamanda aradığın işi bulursun

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,831
     Alıntı Originally Posted by Econfin Yazıyı Oku
    Para fışkırma olayını hala anlamadım. Bana sıkıcı geliyor. Parası olanın parası kendine. Bende fışkıran bir şey yok.
    fışkırdığı yok....

bildiğin orta sınıfın bankadaki birikimi değersizleşti....aylık harcaması çok arttı....
    orta sınıf bi geriye gitti....orta sınıfın altı daha zor olmuştur....

çoğu insan eskiden meyve almakta zorlanıyordu, şimdi hem meyve hemde sebze almakta zorlanıyor....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,831
     Alıntı Originally Posted by azaz Yazıyı Oku
    fışkırdığı yok....

bildiğin orta sınıfın bankadaki paraları değersizleşti....aylık harcaması çok arttı....
    orta sınıf bi geriye gitti....orta sınıfın altı daha zor olmuştur....

çoğu insan eskiden meyve almakta zorlanıyordu, şimdi hem meyve hemde sebze almakta zorlanıyor....
    etkilenmeyen, tuzu kuru çok az bir insan kalmıştır....
    benim görüşüm bu tabi....

Sayfa 704/1019 İlkİlk ... 204604654694702703704705706714754804 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •