-
Arabalar öyle kolay bozulmaz, millet uzaya gidiyor motor marifetiyle. Yağa, suya dikkat etsen yeter.
-
Yağı, suyu bir de buji ve kablolarına özen gösterilmeli arabanın. Buji ve kablolarını 30 bin kilometrede bir değiştirmek faydalıdır.
-
Özet olarak arabaya biniyorsanız iki husus mühim: 1. Yağ, su 2. Buji ve kabloları
-
Hayalen anlatıyorum: Bir arkadaş geldi yanıma. "Abi, dedi, motorun rölanti devri düzensiz, motor sarsıntılı çalışıyor ve tekliyor, motor arıza lambası yanıyor, anlık stop ediyor araç. Tamirciye götürdüm, motorun inmesi lazım dedi."
-
Git, dedim, şu bakkaldan iki ekmek, 250 gram zeytin, dörder tane de buji ve kablosu al getir bana. Buji ve kablolarını getirdi, arabaya taktım. Araba şahlandı, Arap atı gibi oldu.
-
Özet geçelim, Ukrayna esaslı devlettir (Osmanlı çok mücadele etmiştir Ukrayna'nın selameti için.) ve SSCB'yi diriltmek düşüncesi hayalin de ötesinde bir paranoyadır, histeri nöbetidir.
-
Günlük alım satım kâğıt üzerinde cezbedici, ama dünden bugüne iki kez terste kalan mahvolur kaldıraçlı piyasada. Kaldıraçlı ve kredili işlemlerden uzak durmak lazım.
-
Günlük alım satım haftalar, aylar sonrasını da kapsayan bir stratejiyle anlamlıdır.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri