Sayfa 155/993 İlkİlk ... 55105145153154155156157165205255655 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 1,233 - 1,240 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

Alıntı Originally Posted by samreit Yazıyı Oku
    Yalniz o videoda gösterdigi sey cok da yeni degil. Biraz show yapmis. Reklam gibi olacak ama, Abbot'un seker seviyesini ölcen sensör var kolunda.
    APP kullanilabiliyor ama, aleti kadar tam düzenli calismiyor. Ayni zamanda APP'da okutursaniz alet ile paralell olarak okutamiyorsunuz.
    Sn samreit ben o aletin bir gelişmişi ile insülin ayarlanması ve enjekte edilmesi probleminin ortadan kalkacağını yapay zekanın bunu halledeceğini düşünüyorum.Bu da diabet hastalığının sonu demektir.

Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    evet ona katiliyorum ama su findik meselesinde Turkiyeyi Italyaya satmasi BIM de cevirdigi dalavereler marketlerde ilac satisina onay olayinda cevirdigi ayaklar. Yani calismadan para kazanmada ustune yok

Entellektuel uckaatci diyelim. Birde bunun kizlari var ama o konuyu burada yazmiim.
    Kesinlikle üçkağıtçı benin aklıma göre dürüst değil gereksiz bir adam ama entellektuel orası kesin.Bu davos videolarını kesinlikle bulun google da izleyin ,bir videosunda akıllı telefonların ilkini 1980 lerde ben bu toplantılarda gördüm dedİ.İnanılmaz ama bu toplantılarda bize gelecek anlatılıyor.

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Sn samreit ben o aletin bir gelişmişi ile insülin ayarlanması ve enjekte edilmesi probleminin ortadan kalkacağını yapay zekanın bunu halledeceğini düşünüyorum.Bu da diabet hastalığının sonu demektir.
    Katilirim söylediklerinize. Güncel otomatik pompalar daha cok geliserek o noktaya gelecekler.
    Hatta su anda bile cok basit olanlari var da, bayagi bagli.

https://www.omnipod.com/de-de

Ayhan Başkan koooş

Şerro 13,6931 direncine gelmek üzere.

5.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Ayhan Başkan koooş

Şerro 13,6931 direncine gelmek üzere.
    adamı bu yaştan sonra olur olmadık şeylere koşturmayın, sanki ilk defa mı oluyor.?

6. Soğan filizleniyor mu? Acilen kafasına vurulmalı...

Rusya Devlet Başkanı Putin: “Ülkelere SSCB’den ayrılma hakkı vermek, temeline döşenen bir mayındı”

Rusya Devlet Başkanı Putin: "SSCB'nin dağılmasının sorumlusu, farklı dönemlerde yaptıkları hatalar nedeniyle Bolşeviklerdir"

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Soğan filizleniyor mu? Acilen kafasına vurulmalı...
    Veya kafasını cama sıkıştırmalı.

İffet’in İffet’in

Sayfa 155/993 İlkİlk ... 55105145153154155156157165205255655 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •