Sayfa 458/700 İlkİlk ... 358408448456457458459460468508558 ... SonSon
Arama sonucu : 5594 madde; 3,657 - 3,664 arası.

Konu: ALGYO - Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    Gerçek düşüşün başlangıcı 21 22 Şubat ta başlayacak ve bundan çok eminim Nisan in ilk haftasına kadar ayı piyasasi izleyeceksiniz bizde tribünde yerlerimizi aldık büyük senetlerin bitişini bekliyordu piyasa nihayet dün ve bugün son morfinlerini aldılar ve bittiler kimseyle alıp veremedigim yok her kim ne derse desin ben bilgi ve tecrübeme güveniyorum boğa olana niye boğasin demiyorum hatta boğa olanlar için de Algyo 32 altı olmamalı diyorum kendimce analiz yapıyorum adı üzerinde analiz şimdilik hakaret içerikli yazı yazanlari umursamıyorum önce haklı çıkmayı sabırla bekliyorum sonrasında ilgiliye cevap hakkımı kullanicam
    Su hakaret Eden arkadas gelsin bakalim ona 2 cift sozum var

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,059
     Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    Hiçbir platforma yazmicam sizde sormayın teşekkürler
     Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    söz namustur takipçisi olacağım
     Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    adam olan adam yazdığının arkasında durur... sana kimse demedi yazma diye sadece denildi ki moral bozma... yazmayacağım dedin bari bir gün sürseydi /snlinmesin diye alıntı yapmıştım zaten)...
    sonra da alay ediyorlar hakaret ediyorlar teraneleri... el insaf.... siz doğru durduğunuzda alay eden mi var...
    burada hakaret var ise ben de sn Selamın yaptığı gibi sizin vicdanınıza bırakıyorum... yalnıuz hem yönetimden hem de topic takipçilerinden ricam var köpekler serbest taşların bağlı olduğu bir ülkede meydan köpeklere kalır ( bu teşbihtir hakaret için değil)... ben yazmam demiyorum, hakaret etmiyorum sizlerin yanlış ve taraflı bilgi almaması için yazıyorum ve yazmaya devam edeceğim. kaşınan olursa cevabı da verilir. başka nicklerle üye olup memuriyet ile ilgili tehditler de ( malum şikayet edip sildirmiştir) yapan kensdisidir...

3. Simdi geriye donuk yazdiklarimi tekrar tekrar okuyun

4.  Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    burada hakaret var ise ben de sn Selamın yaptığı gibi sizin vicdanınıza bırakıyorum... yalnıuz hem yönetimden hem de topic takipçilerinden ricam var köpekler serbest taşların bağlı olduğu bir ülkede meydan köpeklere kalır ( bu teşbihtir hakaret için değil)... ben yazmam demiyorum, hakaret etmiyorum sizlerin yanlış ve taraflı bilgi almaması için yazıyorum ve yazmaya devam edeceğim. kaşınan olursa cevabı da verilir. başka nicklerle üye olup memuriyet ile ilgili tehditler de ( malum şikayet edip sildirmiştir) yapan kensdisidir...
    Sen degilsin kardes ustune alma o kendini biliyor niye ustune aliniyorsun anlamadim

5.  Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    Gerçek düşüşün başlangıcı 21 22 Şubat ta başlayacak ve bundan çok eminim Nisan in ilk haftasına kadar ayı piyasasi izleyeceksiniz bizde tribünde yerlerimizi aldık büyük senetlerin bitişini bekliyordu piyasa nihayet dün ve bugün son morfinlerini aldılar ve bittiler kimseyle alıp veremedigim yok her kim ne derse desin ben bilgi ve tecrübeme güveniyorum boğa olana niye boğasin demiyorum hatta boğa olanlar için de Algyo 32 altı olmamalı diyorum kendimce analiz yapıyorum adı üzerinde analiz şimdilik hakaret içerikli yazı yazanlari umursamıyorum önce haklı çıkmayı sabırla bekliyorum sonrasında ilgiliye cevap hakkımı kullanicam
    Boyle bir bilginin sahibiyim nokta atisi hemde neden senin demenle yazmicakmisim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,059
    [

Sen degilsin kardes ustune alma o kendini biliyor niye ustune aliniyorsun anlamadim
    o zaman açıkça yaz. beni tehdit eden şürekan değil miydi? ben sadece doğru bildiğimi yapıyorum ve ne kendimi överim ne de cenaze evinde türkü söylerim

7.  Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    [

o zaman açıkça yaz. beni tehdit eden şürekan değil miydi? ben sadece doğru bildiğimi yapıyorum ve ne kendimi överim ne de cenaze evinde türkü söylerim
    Yazdiklarini silmis isminide hatirlamiyorum

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,059
    Boyle bir bilginin sahibiyim nokta atisi hemde neden senin demenle yazmicakmisim
    yazmayacağım diyen kendinsin.... yeter ne beni muhatap al ne de bana hitap et... alttaki mesaJIN VE ÜSTTEKİ MESAJIN TUTMUYOR VE KUSURA BAKMA AMA İTİCİLİKTE ZİRVEYE ÇIKYORSUN

Sayfa 458/700 İlkİlk ... 358408448456457458459460468508558 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •