-
Putin: "Rusya küresel piyasalara gaz tedarikini sürdürme niyetinde"
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, küresel piyasalara sıvılaştırılmış doğal gaz (LNG) dahil kesintisiz doğal gaz tedarikini sürdürme niyetinde olduklarını ifade etti.
Kremlin, Putin'in Doha'da başlayan Gaz İhraç Eden Ülkeler Forumu (GECF) için hazırladığı açıklamayı yayımladı.
Buna göre, açıklamasında, son dönemde küresel enerji piyasalarında çalkantılar yaşandığını ifade eden Putin, "Bu kilit endüstrinin hızlı bir şekilde toparlanması etkin bir uluslararası iş birliği olmadan mümkün değildir." değerlendirmesinde bulundu.
Putin, enerjide modernleşme sürecinin ise dengeli bir şekilde ilerlemesi gerektiğine işaret ederek, enerji dönüşümünün, bireysel oyuncuların çıkarlarını ilerletme aracına dönüşmemesinin, yaptırımlar veya başka kısıtlamalar kullanılmamasının dünya topluluğunun çıkarına olduğuna inandıklarını bildirdi.
Doğal gaza yönelik talebin son derece yüksek olduğunu belirten Putin, "Rusya ise LNG dahil olmak üzere bu ham maddenin dünya pazarlarına kesintisiz tedarikini sürdürmek, ilgili altyapıyı geliştirmek ve gaz sektöründeki yatırımları artırmak niyetindedir." ifadesini kullandı.
Kaynak : Anadolu Ajansı
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ 

-

Originally Posted by
666
Kibris'ta Turkiye 1959'da imzalanan Zurih ve Londra Garantorluk anlasmalari cercevesinde mudahalede bulundu. Kibris Cumhuriyetini fes eden Rumlardir. Enosis'ini EOKA'sini Nicos Samson'unu Makaryos'unu, kuvetlerde oldurulen bebekleri es gecip; garantorluk anlasmasi kapsaminda adayi Yunanistanla birlestirmek isteyen Rumlara mudahale eden Turkiye'yi yanlismis gibi gostermek oldukca tehilikeli bir yaklasim.
İyiki rumlar referandumda birleşmeye hayır dedi,rte kıbrısı pazarlama peşinde olduğu için,evet deselerdi kıbrıs denen bir ada olmazdı aynen yunanların adalarımızı işgal edip ses çıkarılmaması gibi
-
AB/GENTILONI: RUSYA'NIN UKRAYNA'YA YÖNELİK HAMLESİ AB'NİN EKONOMİK BELİRSİZLİĞİNİ GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE ARTIRACAK
neyseki hala aklı başında olanlar var ab de
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ 

-
UKRAYNA DEVLET BAŞKANI: UKRAYNA'YA KARŞI BİR SAVAŞ OLMAYACAĞINA VE GERİLİMDE BÜYÜK BİR TIRMANIŞ OLMAYACAĞINA İNANIYORUZ
mesajlar ukrayna ve rusya taraflarında karşılıklı yumuşamaya mı başlıyor ?
enteresannnn...
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ 

-
Aynen oyle. O zamanlar bir AB havucu ile hayatini davasina, halkina adamis Gazi Denktas'i bile burdan kovdu, simdi de bana Mavi Vatan pazarlamaya calisiyor. Allahtan Rum hayir dedi. Hem de %75 gibi ezici bir cogunlulkla. Niye evet desin, hem AB'ye alinmis, hem de zaten Kibris Cumhuriyeti'ni fes eden oydu.
-

Originally Posted by
Zaf.Dogu
Klasik liberal medya FUD.
2 senedir bunun savasini yapmaktan ben yoruldum, insanlar koronadan korkmaktan yorulmadi. 800 yasina kadar yasamiyoruz ki, nereye kadar.
-

Originally Posted by
666
2 senedir bunun savasini yapmaktan ben yoruldum
en azından yorulmuşsunuz, iyi olmuş,
ya yorulmasaydınız
-

Originally Posted by
666
Klasik liberal medya FUD.
2 senedir bunun savasini yapmaktan ben yoruldum, insanlar koronadan korkmaktan yorulmadi. 800 yasina kadar yasamiyoruz ki, nereye kadar.
FUD nedir sayın 666
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ 

Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri