bir potansiyel belada bu
ALMANYA DIÞÝÞLERÝ BAKANI: ABD ÝLE HEMFKÝRÝZ: RUSYA'YI UKRAYNA KRÝZÝNÝ HIZLA DÜÞÜRMEYE YÖNELÝK ADIMLAR ATMAYA ÇAÐIRIYORUZ
bir potansiyel belada bu
ALMANYA DIÞÝÞLERÝ BAKANI: ABD ÝLE HEMFKÝRÝZ: RUSYA'YI UKRAYNA KRÝZÝNÝ HIZLA DÜÞÜRMEYE YÖNELÝK ADIMLAR ATMAYA ÇAÐIRIYORUZ
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
BOTAÞ : Gürbülak-Aðrý giriþ noktalarýndan Türkiye'ye verilen doðal gazýn Ýran tarafýndaki doðal gaz iletim hattýnda meydana gelen arýza nedeniyle 20 Ocak'tan itibaren 10 gün boyuna yapýlamayacaðýný açýkladý.
Arýzanýn daha kýsa sürede giderilmesi için Ýranlý muhataplarýmýz nezdinde gerekli giriþimlerde bulunulmuþ ve konu hassasiyetle takip edilmektedir. Elektrik ve doðal gaz sistem dengesinin korunmasý amacýyla yüksek tüketimi olan sanayi tesisleri ve elektrik santralleri ile sýnýrlý olmak ve kesinti planlarý önceden bildirilmek suretiyle, doðal gaz tüketiminde kýsýtlamalar yapýlacaktýr.
Mevsim normallerinin altýnda seyreden olumsuz hava koþullarýna raðmen diðer tüketicilerin kýsýtlamalardan etkilenmemesi için tüm önlemler alýnmýþtýr.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
hahahah...
gene devre kesti elimdeki hisseler![]()
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
5dk’da borsaya daðýttýlar gene ..
Aselsan,emlak konut , Petkim , Tüpraþ , Ereðli devre kesti
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Citi: ABD Dolarý/Türk Lirasý paritesi için uzun pozisyon alýyoruz, Türkiye'de enflasyon bölgenin uç deðerlerinde olmaya devam edecek
Faiz inmemiþ bugün.
Neden acaba ?
Ha -22, ha -25
Ne fark eder ki
Hava sýcaklýðýnda bile fark etmiyor.
Ecilaç ve Ýndeks e kolay gelsin bugünü onlar kurtardý bende
Dün daldým bugün verdim.
Ozak aldým akþam bakalým yarýn neler olacak.YTD.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Yer Ýmleri