Sayfa 682/1001 İlkİlk ... 182582632672680681682683684692732782 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 5,449 - 5,456 arası.

Konu: Viop XXXIX

1. İndikatörlerin nasıl çalıştığını öğrenmiş olduk.
    Akçay abi yazdığı zaman lönk açıp, KaraKemal abi yazınca da tekrar şortları giymek mantıklı gibi duruyor.
    Bi dene ceton ile deneyelim bakalım
    2272 den şort
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by northernforever Yazıyı Oku
    Desperado da ekleyin listeye zararlı cikmazsiniz ��
    Zaten zamanlamaları paralel, aralarında 5-10 dk fark oluyor
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    İndikatörlerin nasıl çalıştığını öğrenmiş olduk.
    Akçay abi yazdığı zaman lönk açıp, KaraKemal abi yazınca da tekrar şortları giymek mantıklı gibi duruyor.
    Bi dene ceton ile deneyelim bakalım
    2272 den şort
    Bir çok elementi gördük..
    Bir çok elementi tanıdık..

Şimdi geldik ev civcivli bölüme...
    Bana bi tane kız bulacaksınız 4 elementin ortasında öpecem....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    2270.50 den 5 adet de benden olsun
    cuma seans sonu kapatacağım
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bi dene ceton ile deneyelim bakalım 2272 den şort

5. Goldman Sachs, Ukrayna’da tansiyonun artması ve yaptırımlarla birlikte Avrupa’dan ABD’ye ve Japonya’ya kadar borsalarda sert düşüş olabileceği uyarısı yaptı- Bloomberg HT

Goldman Sachs Rusya’ya yönelik yaptırımlar ve iki ülke arasındaki gerilimin daha
    da artmasıyla ABD Borsalarının yüzde 6’lık düşüş yaşayabileceği, en büyük kayıpların
    Avrupa ve Japon borsalarında olabileceği öngörüsünü paylaştı.
    Goldman stratejistleri konu hakkındaki raporda Ukrayna krizinin neden olabileceği
    en kötü senaryoyu da paylaştı. Buna göre Rusya para birimi ruble’de yüzde 10’luk
    değer kaybı petrolde yüzde 13’lük yükselişe, tahvil faizlerinde 27 baz puanlık
    düşüşe neden olabilir.
    Bloomberg HT'nin ilgili haberi:
    https://www.bloomberght.com/goldman-...ylasti-2299464

Önemli Not: Bu haberde ilişkili internet sitesine link bulunmaktadır.
    Kullanıcılarımızın habere erişmek için Manşet'in üst kısmında yer alan linki tıklamaları yeterlidir.

-iDeal Haber Merkezi-
    - twitter.com/iDealDataHaber // www.idealdata.com.tr -
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

6. Endeks aynı yerde inip çıkıyor. Birileri çökecek diyor birileri çökemez diyor
    2060 üstü kapanış veya 1965 altı kapanış olana kadar boşa nefes harcamaktan başka değil.
    Hisseler son 2 aydır aynı yerde ya da biraz altında. Kim ne para kazanıyor ki çoşku modunda anlamak da zor

7.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    Goldman Sachs, Ukrayna’da tansiyonun artması ve yaptırımlarla birlikte Avrupa’dan ABD’ye ve Japonya’ya kadar borsalarda sert düşüş olabileceği uyarısı yaptı- Bloomberg HT

Goldman Sachs Rusya’ya yönelik yaptırımlar ve iki ülke arasındaki gerilimin daha
    da artmasıyla ABD Borsalarının yüzde 6’lık düşüş yaşayabileceği, en büyük kayıpların
    Avrupa ve Japon borsalarında olabileceği öngörüsünü paylaştı.
    Goldman stratejistleri konu hakkındaki raporda Ukrayna krizinin neden olabileceği
    en kötü senaryoyu da paylaştı. Buna göre Rusya para birimi ruble’de yüzde 10’luk
    değer kaybı petrolde yüzde 13’lük yükselişe, tahvil faizlerinde 27 baz puanlık
    düşüşe neden olabilir.
    Bloomberg HT'nin ilgili haberi:
    https://www.bloomberght.com/goldman-...ylasti-2299464

Önemli Not: Bu haberde ilişkili internet sitesine link bulunmaktadır.
    Kullanıcılarımızın habere erişmek için Manşet'in üst kısmında yer alan linki tıklamaları yeterlidir.

-iDeal Haber Merkezi-
    - twitter.com/iDealDataHaber // www.idealdata.com.tr -
    Bunlar dediyse düşmez artık , düşeceği varsa da..

8. Ukrayna sıcağı sıcağına müdahale edemediğine göre şimdilik bir süre ortam durulur diye düşünüyorum.

Sayfa 682/1001 İlkİlk ... 182582632672680681682683684692732782 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •