Sayfa 719/1019 İlkİlk ... 219619669709717718719720721729769819 ... SonSon
Arama sonucu : 8146 madde; 5,745 - 5,752 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - V

1. Dün buraya M1 M2 nin grafiklerini koydum ..
    M1 4 kat M2 2.5 kat artmış 2020 ye göre..

Bi tane yorum gelmedi..
    Anca goy goy..

Birde "bizim buralarda batan çok" diye trolleyen spektrum a ..sizin oralar nereler ve batan bir firma ismi ver dedim..
    Hala verecek..

60 Milyar tl..Yaklaşık 5 milyar dolar beleş para işini kedicik duduş yazmış zaten..

https://www.patronlardunyasi.com/hab...undemde/261197

Birde bu var..
    Senede 4000 tl havadan para fışşşşkırtmacaa..

Neyse millet aç açççç..Sen nelerle meşgulsun..

2. Bireysel kredi ve/veya bireysel kredi kartı borcundan dolayı 2021 yılı Ocak-Aralık döneminde yasal takibe intikal etmiş kişi sayısı, önceki yılın aynı dönemine göre % 147 artarak 1.704.000 kişi oldu. https://t.co/iiyj5RiVrK
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Araci en son ne zaman kapidan oynattim hatirlamaz oldum artik...

Syg,
    araçlar artık iş için kullanılacak ,gezme -tozma işi bitti.

4.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Dün buraya M1 M2 nin grafiklerini koydum ..
    M1 4 kat M2 2.5 kat artmış 2020 ye göre..

Bi tane yorum gelmedi..
    Anca goy goy..

Birde "bizim buralarda batan çok" diye trolleyen spektrum a ..sizin oralar nereler ve batan bir firma ismi ver dedim..
    Hala verecek..

60 Milyar tl..Yaklaşık 5 milyar dolar beleş para işini kedicik duduş yazmış zaten..

https://www.patronlardunyasi.com/hab...undemde/261197

Birde bu var..
    Senede 4000 tl havadan para fışşşşkırtmacaa..

Neyse millet aç açççç..Sen nelerle meşgulsun..
    Güzel kardeşim bana trol demişsin ama trolün allahı sensin ve seni artık adam yerine koyup laf anlatmanın anlamsız olduğunu gördüğüm için sana cevap vermeye tenezzül etmedim. Ha çok merak ediyorsan söyliyeyim, dükkan kiralarının en pahalı olduğu işlek bölgede yan yana 10 mağazadan 5i boşaldı, sana şimdi gidip tek tek bunların konumunu mu atacam, isim mi verecem, sen kimsin ki?
    Etrafında birlikte takıldığın ensesi kalın bir tayfa var anladığım kadarıyla, onlara bakıp bu ülkede herkesi büyük paralar kazanıp hunharca para harcayan bir kitle varmış ilüzyonu yaratmaya çalışıyorsun.
    Sen Ahabere çık buralarda harcanma.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by spektrum Yazıyı Oku
    Güzel kardeşim bana trol demişsin ama trolün allahı sensin ve seni artık adam yerine koyup laf anlatmanın anlamsız olduğunu gördüğüm için sana cevap vermeye tenezzül etmedim. Ha çok merak ediyorsan söyliyeyim, dükkan kiralarının en pahalı olduğu işlek bölgede yan yana 10 mağazadan 5i boşaldı, sana şimdi gidip tek tek bunların konumunu mu atacam, isim mi verecem, sen kimsin ki?
    Etrafında birlikte takıldığın ensesi kalın bir tayfa var anladığım kadarıyla, onlara bakıp bu ülkede herkesi büyük paralar kazanıp hunharca para harcayan bir kitle varmış ilüzyonu yaratmaya çalışıyorsun.
    Bi ara da Tuprs topiginde bana sarmisti..

Tutturmus kac lot Tuprs'in var ekstreyi basliga koyacaksin..

Bende Tuprs olduguna inanmiyormus..

Inansan ne yazar?? Inanmasan ne yazar??

Sen kimsin ya??

2010 dan beri yazarim bu forumda hep de ayni nickle ustelik, bugune kadar bir kisi cikip da bana yalan soyluyorsun diyemedi..

Bence de A haber kesmez, kucuk gelir ona, iletisim dairesi baskanliginda Fahrettin ALTUN'un altinda calissin..

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

6.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Bi ara da Tuprs topiginde bana sarmisti..

Tutturmus kac lot Tuprs'in var ekstreyi basliga koyacaksin..

Bende Tuprs olduguna inanmiyormus..

Inansan ne yazar?? Inanmasan ne yazar??

Sen kimsin ya??

2010 dan beri yazarim bu forumda hep de ayni nickle ustelik, bugune kadar bir kisi cikip da bana yalan soyluyorsun diyemedi..

Bence de A haber kesmez, kucuk gelir ona, iletisim dairesi baskanliginda Fahrettin ALTUN'un altinda calissin..

Syg,
    Arada zırvalamalarını göreyim eğleneyim diye bloke etmedim ama çekilecek çile değil ben de sizin gibi bloke edeceğim herhalde

7.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    cds filan da reis daha yeni %7.5dan sukuk ihrac ettik, amerika enflasyonu da 7.5, buyur açıkla

8.  Alıntı Originally Posted by spektrum Yazıyı Oku
    Anladım..
    Dükkan kiralarının en pahalı oldu yerde 10 mağazadan 5 i..lokasyona bak çay demle..

Palavra sıkmanın artık sırıtttığı bi nokta vardır..
    Beyefendi siz o noktayı fersah fersah geçmiş durumdasınız..

Ben kimse olabilirim..Ama bir iddia da bulunduğunuda göre foruma karşı bir sorumluluğunuz vardır..
    İsbat etmeniz lazım gelir..

Beni yasaklanamanızı salık veriyorum size..
    Beni okumayın zaten..

Sayfa 719/1019 İlkİlk ... 219619669709717718719720721729769819 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •