Unutmustum gitmisti su koronayi. Olmemis demek. Elimde o kadar da kus hissesi var halbuki![]()
Unutmustum gitmisti su koronayi. Olmemis demek. Elimde o kadar da kus hissesi var halbuki![]()
Ben gerçekten gerekiyorsa
Tezek'de yakarım lakin tezek elde edecek hayvan varlığımızda kalmadı.
Onur varsa kol keserim.
Örnek veririm lakin anlama özürlüler gene bir başka demediğimden sallar.
Para önemli olamaz MEMLEKET mevzularında.
akp gibi kefen parasını talan edenler bunu anlayamaz.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Omicron'un BRN'i 8'mis. Kabakulagin 7. Korkuttular beni simdi. Bir asi olayim.
Hey allahım bunca yıldır sistemi kitleyen yoğun bakımları fulleyen ,zaman zaman pek çok hastanede şu mu ölsün bu mu ölsün diye doktorlara seçim yaptıran grip hastalığı varmış da reklamı yapılmadığından biz bilememişiz.Yahu insaf bu hastalık yoğun bakımları fulleyecek kadar sıkıntılı bir hastalık pek çok hastanede belli sürelerde yoğun bakımlar tamamen bu hastalığa ayrıldı.Başımızda böyle bir bela var aşısı var ve aşı işe yaramaz falan deniyor.Tamam isteyen olmasın o kişisel karardır ama aşı karşıtlığı yapılamaz korona küçümsenemez.Bu sağlığın konusu, sağlıkçılar bu işin en büyük sıkıntısını çeken grup,aşı olmayanlar yüzünden dert giderek büyüyor.Ben doktorum beş aşı oldum annem 83 yaşında ona da yaptırdım.E ben büyük resmi göremiyormuyum eğitimini aldığım konuyu bilmiyormuyum.Hayret cidden.
doğru diyor..
chp ampülü açık bırakmasaydı ödemezdik![]()
ahh baykal ah....
Rusya eski Sovyetlerden hangisini ne ile korkutabilir gerçekten öğrenmek isterim 666...
Çünkü hep tehditlerin Batıdan geldiğini görmüş yaşamış biriyim.
Daha bugün Londra sokakları bu afişlerle donanmıştı...
Ali Kemalin torunu apoya özgürlük istiyor...
https://mobile.twitter.com/turkdegs/status/1496086855665819652?t=pdbV3PXbZM5XY4txca3Deg&s=09
Yer İmleri