-
Adı SMARTIST... Yılbaşından biraz önce 500 metre uzunluğundaki Mega Kargo Binası tamamlanmıştı. İstanbul Havalimanı sınırları içinde yer alan binadaki akıllı sistemlerin akıllarının başlarına gelmesi için uzun testler yapıldı. İndirmeden yüklemeye, depolamadan doğru iklimlendirme ve özel saklamaya kadar her şey defalarca denendi. Binanın göreve hazır olduğu anlaşılınca kapıları açıldı. Atatürk Havalimanı’ndaki kargo da buraya taşındı.
https://www.hurriyet.com.tr/yazarlar...-acti-42004713
-
Medya haberidir (ntv.com)
Biden ile Putin Ukrayna konulu zirve için prensipte anlaştı
Fransa Cumhurbaşkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, ABD Başkanı Biden ile Rus lider Putin Ukrayna konulu zirve için prensipte anlaştı. Biden-Putin zirvesinin içeriği iki ülkenin dışişleri bakanları tarafından belirlenecek. Biden-Putin zirvesinin yapılması, Rusya'nın Ukrayna'yı işgal etmeme şartına bağlandı.
Sanirim bu şimdilik guzel haber olarak görünüyor. Umarım daha iyi haberler de arkasindan gelir. Bu hafta yeni zirve yapmasini ve guzel hareketler yapmasini bekliyorum bende
Tavsiye içermez kendi düşüncem dır
-
İsrail, Covid-19 nedeniyle getirdiği kısıtlamaların ardından 1 Mart'tan itibaren sınırlarını aşısız turistlere de açacağını duyurdu.
Bütün karın ağrımız Ukrayna meselesi artık...
-
Yeni bir döneme girildi diye düşünüyorum.. ''Açılışı Acemiler, Kapanışı Ustalar Yapar'' sözü bakalım bugün için geçerli olacak mı? Hep beraber göreceğiz. Benim düşüncem, bundan sonra bizi daha zor günlerin beklediği yönünde. Borsada beklemek artık riskli diye düşünüyorum. Yatırım tavsiyesi değildir.
-
Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy Putin'in Donetsk ve Luhansk'ı tanıma kararının ardından ikinci kez konuştu. Rusya ile diplomatik ilişkileri kesmeyi değerlendirdiklerini açıklayan Zelenskiy, "Bir savaş olmayacağına inanıyoruz" dedi
-
Taşınan Açıklar, açıkcılar THYAO da 1 milyon lot açık taşımışlar,
-
Bılanço tahmınlerı nelerdır
-
Savaş devri bitti,nükleer konuşuyor artık, minik İsrail bile birkaç sene önce bizi nükleer ile tehdit etmişti,ama artık o da bizim bu teknolojiye ulaştığımızı biliyor,yemiyor şimdi onun için artık büyük savaşlar bitti,bundan sonra savaş çıkarsa dünyanın son savaşı olur,hepimiz yok oluruz,herkes bunun bilincinde,piyasalar artık rahatlar sanıyorum, herkese bol kazançlar.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri