Sayfa 217/691 İlkİlk ... 117167207215216217218219227267317 ... SonSon
Arama sonucu : 5528 madde; 1,729 - 1,736 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

1. Oros...pu çocuğu müfteri...Anasını avradını s.tiğimin haysiyetsizi. Bak:

Bu arayüz hangi aracı kurumun ona da bak oros...punun evladı.
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by ŞAHONUN PUNGARI Yazıyı Oku
    İşleri güçleri olumlu yada olumsuz algı yapmak, a1 in pozisyonuna göre yorumlar. 1.60 - 70 bandında buralara kadar ince ince algı yapıp sizi hapsettiler. Uyandığınızda % 70 icerdeydiniz. Artık isteseniz çıkamazsınız. Bu 4 luye dikkat. Bu lafımı unutmayın. Bu kimseler bana göre % 100 Bakın bana göre diyorum % 100 a1 in çalışanları..
    Mg ve A1'in tescilli uşağı , aynı zamanda investing'te de farklı nickler ile yazan algıcı uşağı buraya da gelmiş. Niye acaba ?
    Senin ne mal olduğunu cümle alem biliyor, utanmıyormusun ?
    Ulan şere fsiz burda 50 kere yazdım, bölündükten sonra pozisyon açtığımı 1.19 maliyetle 150K hisse aldığımı, bilançoyu görene kadar hisse alıp satmayacağımı ifade ettim. Hakikaten, karaktersiz ve şerefsi.zsin.
    Mg'den 3 kuruş para kazanacağım diye, investing ve burda at koşturuyorsun !

Birincil piyasadaki hisse kodu KLGYO.BE ..Al sat e değildir..
     Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    Birincil piyasa işlemleri KLGYOB tarafında izleme yapılabiliyor olacaktır."yatırım tavsiyesi değildir"
    Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by ada Yazıyı Oku
    Birincil piyasadaki hisse kodu KLGYO.BE ..

5. Ben durum tespiti yaptım sadece ama bu saydığım ısımler bellıkı gerılmısler bıraz. sadece yazdıkları uzerınden benzer seylerın guler hısessınde yazıldıgınıda belırttım.. hemde tıpatp aynıları.. soru şu bu arkadaşlar bu hisseyı yazdıklarından berı bır tek gun ılerı gıttı mı? bakmama bıle gerek yok bence hayır.. e nerde kaldı bılgı bırıkım, deneyım, soru ıkı bu arkadaşlar bırbırılerınden bagımsız ıse neden sureklı, bakın burası altını cızıyrum onemlı.. aynı zamanda aynı kagıtta yatırımcılar.. bakın burası dada onemlı neden bu arkadalar aynı zamanda ve aynı forumda ve ve ve aynı yazım seklı ıle; kımısı beklentı yaratamak , kımısıde sıkayet ettım dıyerek yazıyorlar. ve son soruyorumm neden hep a1 ıcın pıyasa yapıcısı oldugu kagıtlar. toplarlarsak. aynı adamlar, aynı soylemler, aynı patronun bahcesınde.. takdır sızın arkadaslar. ınanın yada ınanmayın

6. Bu arada bu arkadaşlar hem zekı, hemde karşı elestırılere karsı bırlık olup cıddı bır yıpratma yapma yetısıne sahıptırler.. gırecegınız her laf dalasında kaybedıersınız bunlara. çunku çok susulu suslu kelımler ıle yazarlar..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by Garib Yolcu Yazıyı Oku
    Simdi bende sizin gibi bunlarin ekip olduguna inanmaya basladim. Kim garibanin uc kurusunu boyle alavere dalaverelerle elinden carpip patronlarina calisiyorsa onlara hakkimi helal etmiyorum. Allahindan bulsunlar.
    Burada algı yapıp ona inanan, kendi zararının suçunu başkasına yükleyen, aynı zamanda patronun adamı olan herkesin Allah bir değil bin belasını versin.

8.  Alıntı Originally Posted by Garib Yolcu Yazıyı Oku
    Bolunmeden 1 gun once bu forumda 150 bin lotla zararimin cok oldugunu bedelliye katilamayacagimi yazarak arkadaslarin fikirlerini almak istemistim. Dediginiz ekipteki arkadaslar da bana acele etmememi, sakinligimi kaybetmememi cunku bu forumda cok bilgili ve yetkin kisilerin oldugunu, bununda benim icin cok buyuk sans ve nimet oldugunu soyledikleri icin bende onlara inanarak ruchanlari satmak icin hic acele etmedim. Sonucta 24, 17 ve 11 kurustan vermek zorunda kaldim. Muthis zararim oldu. Simdi bende sizin gibi bunlarin ekip olduguna inanmaya basladim. Kim garibanin uc kurusunu boyle alavere dalaverelerle elinden carpip patronlarina calisiyorsa onlara hakkimi helal etmiyorum. Allahindan bulsunlar.
    yukarıda yazdımya, sız bu ınsanların degerlemesıne gırıp analız ettıgınızde % 50/60 ornında artık zararda olmusdursunuz.. ve cıkma olanagınız kalmamıstır.. adete tencereye atılan kurbagının yavas yavas kaynar bır kazanda oldugunu anlamaması, ve anladıgında artık cok gec olması gıbı..

Sayfa 217/691 İlkİlk ... 117167207215216217218219227267317 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •