Sayfa 720/1019 İlkİlk ... 220620670710718719720721722730770820 ... SonSon
Arama sonucu : 8146 madde; 5,753 - 5,760 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - V

1.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Anladım..
    Dükkan kiralarının en pahalı oldu yerde 10 mağazadan 5 i..lokasyona bak çay demle..

Palavra sıkmanın artık sırıtttığı bi nokta vardır..
    Beyefendi siz o noktayı fersah fersah geçmiş durumdasınız..

Ben kimse olabilirim..Ama bir iddia da bulunduğunuda göre foruma karşı bir sorumluluğunuz vardır..
    İsbat etmeniz lazım gelir..

Beni yasaklanamanızı salık veriyorum size..
    Beni okumayın zaten..
    Sana bu kadar lokasyon yeter kardeşim, daha fazlasını haketmiyorsun.
    Bilip bilmediğin insanları troll ilan eden birine şu iki satır bile fazla.

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Dün buraya M1 M2 nin grafiklerini koydum ..
    M1 4 kat M2 2.5 kat artmış 2020 ye göre..

Bi tane yorum gelmedi..
    Anca goy goy..

Birde "bizim buralarda batan çok" diye trolleyen spektrum a ..sizin oralar nereler ve batan bir firma ismi ver dedim..
    Hala verecek..

60 Milyar tl..Yaklaşık 5 milyar dolar beleş para işini kedicik duduş yazmış zaten..

https://www.patronlardunyasi.com/hab...undemde/261197

Birde bu var..
    Senede 4000 tl havadan para fışşşşkırtmacaa..

Neyse millet aç açççç..Sen nelerle meşgulsun..

Crash tüm hızıyla otobanda.!!
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

3. Dominika Fahri Konsolosluğu

Önünde yatıyordu

Bmw M760 Li

CC plaka

6600cc v12

Cc plaka olduğu için trafik cezasıda ödemiyorlar diye biliyorum

4. Gundwane ile bosporos aslında en başından beri çizgilerini bozmadılar, bence her ikisi de forumun renkleri.

bu arada cc plakaya ceza kesilmez diye bir konu yok, kesilir, tebligat da ilgililere yapılır. diplomat olması, bulunduğu ülkenin kurallarına uymama hakkı kimseye vermez. bir takım diplomatik dokunulmazlıkları vardır onun dışında kurallar herkes için geçerlidir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    TÜRES Başkanı Bingöl: Restoranlarda kapora uygulaması yaygınlaşıyor bloomberght.com

Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği (TÜRES) Genel Başkanı Ramazan Bingöl restoranlarda kapora uygulamasının yaygınlaştığına dikkat çekti.

Bloomberg HT'ye konuk olan Bingöl, artan maliyetlerle birlikte restoranların boş masa ve müşteri kaybetmeye tahammülleri kalmadığını söyleyerek şunları söyledi:

Aslında belli restoranlarda bu uygulama vardı. Dünyada yaygın bir şey ama Türkiye'de yaygın değildi. Şimdi yaygınlaşmaya başladı. Çok doğru bir uygulama, yaygınlaşmasını istiyoruz. Örnek vermek gerekirse, müşteri rezervasyon yaptırıyor biz de başka birisine 'yerimiz yok' diyoruz fakat sonra rezervasyon yaptıran haber bile vermeden gelmiyor. Bu sebeple başka müşteri alamıyoruz. Bu tarz durumların yaşanmaması için kapora alınması çok doğru. Kaporanın son zamanlarda yaygınlaşmasında maliyet artışlarının da etkisi oldu

bloomberght.com internet sitesinde yayınlanan sözkonusu habere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

https://www.bloomberght.com/restoran...donemi-2299553

Para fiskiriyeaaaaaaaaah...

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

6. HER 20 KİŞİDEN BİRİ KREDİ BORCUNDAN YASAL TAKİPTE…

Sadece bireysel kredi, sadece kredi kartı ile hem bireysel kredi hem de kredi kartından dolayı yasal takibe intikal etmiş ve yasal takibi devam etmekte olan kişi sayısı Aralık 2021 itibarıyla 4.121.998 kişiye ulaştı. https://t.co/cEl1RHcoOz

https://twitter.com/senolbabuscu/sta...YjC_ELFww&s=19
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

7. Garan şubat vade al, mart vade sat işleminde MK %25 civarı arbitraj var

8.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    TÜRES Başkanı Bingöl: Restoranlarda kapora uygulaması yaygınlaşıyor bloomberght.com

Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği (TÜRES) Genel Başkanı Ramazan Bingöl restoranlarda kapora uygulamasının yaygınlaştığına dikkat çekti.

Bloomberg HT'ye konuk olan Bingöl, artan maliyetlerle birlikte restoranların boş masa ve müşteri kaybetmeye tahammülleri kalmadığını söyleyerek şunları söyledi:

Aslında belli restoranlarda bu uygulama vardı. Dünyada yaygın bir şey ama Türkiye'de yaygın değildi. Şimdi yaygınlaşmaya başladı. Çok doğru bir uygulama, yaygınlaşmasını istiyoruz. Örnek vermek gerekirse, müşteri rezervasyon yaptırıyor biz de başka birisine 'yerimiz yok' diyoruz fakat sonra rezervasyon yaptıran haber bile vermeden gelmiyor. Bu sebeple başka müşteri alamıyoruz. Bu tarz durumların yaşanmaması için kapora alınması çok doğru. Kaporanın son zamanlarda yaygınlaşmasında maliyet artışlarının da etkisi oldu

bloomberght.com internet sitesinde yayınlanan sözkonusu habere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

https://www.bloomberght.com/restoran...donemi-2299553

Para fiskiriyeaaaaaaaaah...

Syg,
    dünyada yaygın? ilginç tecrübesi olan paylaşabilir mi?

Sayfa 720/1019 İlkİlk ... 220620670710718719720721722730770820 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •