oo yapı kredi 22.52 den 54 e kadar çizdi tahtayı, vay yavrum vay alım görün siz.![]()
oo yapı kredi 22.52 den 54 e kadar çizdi tahtayı, vay yavrum vay alım görün siz.![]()
Yok bizi çatlatana kadar beklerler okadar sövüyorumki anlatamam ama içimden görürsün 2.5 3 kar bile açıklayabilir diye bi ses var bastıramıyorum kağıtla resmen evliyim sadece mantıkla hareket ettiriyor bana ama bugün son gelen bilançoya göre bu hafta kararı kesin vercem bekleme kararı alırsam 2 sene daha sesimi çıkarmam düdüklesinler hakları
Biz 2 sene de sen beklersin Sehzade , Bunak patronlari olmeden bu sirketten bi cacik olmaz . 3 patronun 2 si 95 yasinda zaten
2 senedir bekliyorum zaten 2 daha beklersen 4 edecek 2020 ocakta alıma başladım millet çıktıkça alır ben düştükçe aldım dedim yerden altın topluyorum meğer tezek toplamışız haberimiz yok onu bile yüzde 30 indirimli satıyoruz bak saat kaç olmuş ip.enin evladı hala kap yollayacak sanki bu saate kadar hesap yapıyorlarda anca yetişecek bas ulan bi tuşa basacaksın insanı delirtirler ya yeminle
Nasıl bi bilançoysa akşam seansıda kapansın diye bekliyor heralde 11 den sonra açıklar artık
Bunların gönderecekleri bilançonun ak ben, sanırsın ki uzaya füze yolluyorlar.
Elektrikleri odememisler Ayedas da kesmis herhalde[emoji35]
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri