Sayfa 661/802 İlkİlk ... 161561611651659660661662663671711761 ... SonSon
Arama sonucu : 6415 madde; 5,281 - 5,288 arası.

Konu: ACSEL - Acıselsan Acıpayam Selüloz Sanayi ve Ticaret A.Ş.

Alıntı Originally Posted by pandacijyl Yazıyı Oku
    nilkiz ve Bayrakçı.. bu hisseyi sürekli kötülüyorsunuz...inanın ilerde üzüleceksiniz...hissede oynanan oyunları ben birçok hissede yaşadım...bu bilanço kalemlerine sahip hisse çok az...bu hisseyi günlük takip eden yanılır...elindekileri de kaptırır...acseldeki potansiyel çok az hissede var...ben kendimi bu hissede olduğum için çok şanslı hissediyorum...aldığından beri tek lot vermedim... ömür varsa 1...2 yıl beklemeyi göze aldım...ille de büyük fotoğraf diyorum...herkes için hayırlısı olsun... yazdıklarım sesli düşüncelerimdir...beni bağlar...al,sat,tut,bekle ya da turşusunu kur tavsiyesi değildir...
    Bu bilanço kalemleri nelerdir hissenin
    Potansiyeli nedir bizi aydınlatın
    Böyle potansiyeli olan hisse 26 dan 15 e %50 neden düşmüştür bu arada geçen zamanda 7 lira olan dolar 14 lira olmuştur bu zarar hala çıkmamıştır.

Yine yazayım aldım sermayesi düşük attım kenara diyenlere tek lafim yok ama yok bilancoymus yok yatirimmis diyerek potansiyel diyerek önce kendini kandırmayacaksin sonra milleti

burada önce arsa satıldı

Ne oldu o arsa satılık arsa ne oldu

Şimdi de bilanço çıktı 31 den 25 lira bu 6 lira ne oldu %20 ye yakın

Su potansiyel bilanço potansiyeli ne oldu yarın çıkar düşer bir stratejin olacak yoksa bir yıl önceki fitmyatlarda beklersin

Önce GERCEKCİ strateji

Günlük al sat yok kesinlikle yapmayın tavsiye etmiyorum

1 trend varmı
    2 ne yöne
    3 bu trend nerede bitebilir
    4 kesinlikle stop koy

3.  Alıntı Originally Posted by nilkiz Yazıyı Oku
    Bu bilanço kalemleri nelerdir hissenin
    Potansiyeli nedir bizi aydınlatın
    Böyle potansiyeli olan hisse 26 dan 15 e %50 neden düşmüştür bu arada geçen zamanda 7 lira olan dolar 14 lira olmuştur bu zarar hala çıkmamıştır.

Yine yazayım aldım sermayesi düşük attım kenara diyenlere tek lafim yok ama yok bilancoymus yok yatirimmis diyerek potansiyel diyerek önce kendini kandırmayacaksin sonra milleti

burada önce arsa satıldı

Ne oldu o arsa satılık arsa ne oldu

Şimdi de bilanço çıktı 31 den 25 lira bu 6 lira ne oldu %20 ye yakın

Su potansiyel bilanço potansiyeli ne oldu yarın çıkar düşer bir stratejin olacak yoksa bir yıl önceki fitmyatlarda beklersin

Önce GERCEKCİ strateji
    Aynı boş muhabbetleri Info'da da yapıyordun, o zamanlar ne yazık ki etkileniyordum yorumlardan ve satmıştım. Hisse şu an o zamana göre fiyatını 4'e katlamış durumda. Küçümsediğin bilanço etkisi işte bu. Cetvelle çizmiş gibi gidecek hali yok ya, elbet ufak gelgitler yaşanacak.

Şirket bugüne kadar hep mütevazı bilançolar açıklıyordu, son çeyrekte adeta zincirini kırdı ve devam edecek gibi görünüyor. Şimdi istediği fiyat hareketlerini yapsın, biz gibilerin umurunda değil. Eğer jeopolitik riskler artmazsa seneye bu zamanlar bakarız fiyatlara tekrar.

Buraya kopyalarmisin o muhabbetleri eğer kopyalamazsan en basit haliyle yalan söylüyorsun
    Kopyalarsan özür dilerim.

Borsa genel kısmı
    Küçük yatirimci portföyu
    İlk sayfa tarihe bakın portföyde Info var
    Maliyeti yazıyor
    Sonra 15 Nisan'da satilmis sonra açın Info grafiğine bakın 5 lirada 3 liraya düşüş tam 10 ay

İnsana çamur atmak kolay ama bu ülke bu tip insanlari praga büyük elçi almanyaya ateşe olarak atıyor

6.  Alıntı Originally Posted by nilkiz Yazıyı Oku
    Buraya kopyalarmisin o muhabbetleri eğer kopyalamazsan en basit haliyle yalan söylüyorsun
    Kopyalarsan özür dilerim.

Tam %27'lik bir düzeltme yapmıştı o dönem. Sonrasında yükselir demişsin ama malı bir kere kaptırdıktan sonra dönüp yukarıdan alması kolay değil ve alamadık.

Neyse, polemiği daha fazla uzatmayacağım, ben de tam hatırlayamamışım ama sen de kafaları karıştırmışsın.

Aslında diyeceğim o ki; hissede bir potansiyel doğmuşsa, ufak dalgalardan yararlanacağım derken büyük resmi kaçırmamak lazım. Bu da buradaki son sözüm olsun, hak edenlere bol kazançlar.

Ben kağıdı satmadim Nisan 2021 e kadar tuttum
    Sonrası zaten ortada herkese bol kazançlar bir stratejiniz olsun

8. Üstatlar sonuç olarak bu kağıdın yakın ve uzun hedefini nereler görüyorsunuz? Arkasında Verusa gibi bir dev var şirketin yarısını satın almış işletiyor yeni yatırlarla bu şirketi okutup büyütüp adam mı edecek yoksa sokağa bırakıp ne hali varsa görsün mü diyecek bunu zaman gösterecek. eğer oyuncular arasında sahibi varsa bence kesin vardır.. kendisini verusadan iyi tanıyorum zamanında çok süründürdü öyle kolay ekmek yedirmez bir tabiatı vardır..verusa 15 lerdeyken iyi dayaklar yemiştim. ben aldığım kağıdı en az 3 ay tutarım. 2022 ilk 3 aylık bilanço Nisan başında gelir o bize geleceği zaten gösterir ama o zamana kadar tahtacılar ne düşünür neler yaparlar bilemiyorum. zaten bilanço iyi gelirse ne yaptıkları umurumda olmaz bekleme süremi 2 yıl daha uzatırım. takaslara bakarsanız benim anladığım mal toplu gibi. gerisi psikolojik dayanıklılık ..:)

Sayfa 661/802 İlkİlk ... 161561611651659660661662663671711761 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •