Sayfa 740/1001 İlkİlk ... 240640690730738739740741742750790840 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 5,913 - 5,920 arası.

Konu: Viop XXXIX

1. Ukrayna ikinci füze saldırısı dalgasıyla vuruluyor - ordu komutanlığı
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

2.  Alıntı Originally Posted by poor Yazıyı Oku

AYEN şirket kartı.Döviz riski dikkat çekici.
    DOHOL 14-13 sente alınır,33-39 sente satılır.(Zaman 36 ay ile 48 ay arasında-Endeksi de hesaba katarak yorumladım)

ytd.
     Alıntı Originally Posted by yarımada Yazıyı Oku
    Endeksin gidişatını kimse bilemez. Ancak doğru şirket seçimi ile endeksten bağımsız olarak kazanma şansın olur. Mesela endeks 2100 iken 10 liraya bir hisse alırsın endeks artmasa da hisse 20 lira olabilir endeks düşse de tekrar 10 liraya inmez.

Benim yıllardır gördüğüm endeksi hesaba katarak hisse yatırımı yapamazsın. Çünkü endeksin ne zaman düşeceğini bilmek imkansız. Ancak bir miktar nakit bırakabilirsin.

DOHOL Kapanış taban 17,5 cent.(şimdilik-36 saat olmadı yazalı)

YTD

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    İşin güzel yanı,viob sayfasında hiç lönk olan yok, çoğumuz flattı az bi kısımda şortcu idi
    işin güzel yanı viopta kimse yok. herkes ya spotta ya nakitte ya da dövizdeydi. Bistte en büyük biziz Pala takımınında harcını kestik kimse bize kafa tutamaz

4.  Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    Hangi tarafa
    Ben sorduğumdan beri 5000 oldu

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    rusya tek mi? şaka yapıyorsun herhalde... ÇİN bostan korkuluğu mu?

şimdilik müdahil olmuyor çünkü biliyor rusya tek başına bu meseleyi halledebilir...iş o noktaya gelirse ÇİN'de girer işin içine...

Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    çok fazla bilgi kirliliği var. tarafsız bir gözle baktığımda Rusya istediğini aldı. daha fazla ilerlemeyecektir. çünkü o kadarına cesaret edemez. şu ana kadarki yaptıkları kırmızı çizgisiydi ama ilerisi çarşıyı karıştırır. dünya güçleri devreye girer. yok öyle ben tek siz hepiniz diyecek adam.

6. pala batti en son mart ayında batmıştı yerine biri geçene kadar bocalamıştı bakalım bu kez yeni palamızın tarzı nasıl olacak
    Ytd
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    İşin güzel yanı,viob sayfasında hiç lönk olan yok, çoğumuz flattı az bi kısımda şortcu idi

7.  Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    işin güzel yanı viopta kimse yok. herkes ya spotta ya nakitte ya da dövizdeydi. Bistte en büyük biziz Pala takımınında harcını kestik kimse bize kafa tutamaz
    Benim attığım dikişi kimse sökemez
    Kasadaki ceton 318bine düştü, muhtemelen Nisan vade kasa daha da düşük olur
    Hamdım Piştim Yandım

8. var pala ver eregl sevdalısı çoktu...

Sayfa 740/1001 İlkİlk ... 240640690730738739740741742750790840 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •