AYEN şirket kartı.Döviz riski dikkat çekici.
DOHOL 14-13 sente alınır,33-39 sente satılır.(Zaman 36 ay ile 48 ay arasında-Endeksi de hesaba katarak yorumladım)
ytd.
Originally Posted by yarımada
Endeksin gidişatını kimse bilemez. Ancak doğru şirket seçimi ile endeksten bağımsız olarak kazanma şansın olur. Mesela endeks 2100 iken 10 liraya bir hisse alırsın endeks artmasa da hisse 20 lira olabilir endeks düşse de tekrar 10 liraya inmez.
Benim yıllardır gördüğüm endeksi hesaba katarak hisse yatırımı yapamazsın. Çünkü endeksin ne zaman düşeceğini bilmek imkansız. Ancak bir miktar nakit bırakabilirsin.
DOHOL Kapanış taban 17,5 cent.(şimdilik-36 saat olmadı yazalı)
İşin güzel yanı,viob sayfasında hiç lönk olan yok, çoğumuz flattı az bi kısımda şortcu idi
işin güzel yanı viopta kimse yok. herkes ya spotta ya nakitte ya da dövizdeydi. Bistte en büyük biziz Pala takımınında harcını kestik kimse bize kafa tutamaz
rusya tek mi? şaka yapıyorsun herhalde... ÇİN bostan korkuluğu mu?
şimdilik müdahil olmuyor çünkü biliyor rusya tek başına bu meseleyi halledebilir...iş o noktaya gelirse ÇİN'de girer işin içine...
Originally Posted by sahingonul
çok fazla bilgi kirliliği var. tarafsız bir gözle baktığımda Rusya istediğini aldı. daha fazla ilerlemeyecektir. çünkü o kadarına cesaret edemez. şu ana kadarki yaptıkları kırmızı çizgisiydi ama ilerisi çarşıyı karıştırır. dünya güçleri devreye girer. yok öyle ben tek siz hepiniz diyecek adam.
işin güzel yanı viopta kimse yok. herkes ya spotta ya nakitte ya da dövizdeydi. Bistte en büyük biziz Pala takımınında harcını kestik kimse bize kafa tutamaz
Benim attığım dikişi kimse sökemez
Kasadaki ceton 318bine düştü, muhtemelen Nisan vade kasa daha da düşük olur
Yer İmleri