Birkaç ay önce yazmıştım:
ESKİSİ GİBİ
Olamadıkları vakit içinde
Eşiğinde beklerler savaşın
Ne mümkün şöyle rahat rahat oturmaları
Diken üstündedirler
Mesela sıkamadılar mı birbirlerine
Ne olur ne olmaz
Habire istiflerler kurşunu cephanelikte
Yani mümkün değil şöyle deliksiz uyku çekmeleri
Tetikte beklerler
Kutuplaşma ve kahramanlığa sarılırlar
Söyleyecek sözleri kalmadığında
Sonra başlar davullar trampetler borazanlar
Buz kesilir hava
Ah insanlar
Batıda Ukrayna doğuda Rusya
Diklenmekte yine birbirine iki ayrı dünya
Hiç değişmedi yaşam
Eskisi gibi
Bunalımda
![]()
Şu ana kadar izledim piyasayı, nakide geçtim Bozkurt abi. Piyasanın durulmasını bekleyeceğim.
Bizim borsada nasibimiz yokmuş, hayırlısı olsun. Kazanacağımız para bize yaramayacakmış demek ki.
Longda çok iyi kârlar görmüştüm, ama geçen aylardakini beş günde, bu seferkini de bir günde geri verdim. Şort sezonu bana çok sert esti maalesef.
Longlarımı geri aldım aynı yerden. Bir an aklıma geldi BİST 100 1835 benim maliyetlendiğim yerdi, burası destek olur belki. 1800 stopla şansımı deneyeceğim tekrar.
Merhaba, viop ile ilgili biraz araştırma yaptım öğrenme amaçlı. Aklıma takılan bir nokta var bunu sormak istiyorum.(viop konusunda bir çok başlık vardı, hangisine yazacağımı bilemedim buraya yazdım. Umarım doğru yerdir, rahatsızlık verdiğim için herkesten şimdiden özür dilerim) Pay vadelide işlem yaptığımızı düşünelim. Örnek olarak eregl nisan vadeli long poz açtık. Şirket nisan ayı içerisinde veya öncesinde bedelli/bedelsiz sermaye artırımı kararı alırsa viop bundan nasıl etkilenir? Herkese teşekkür ederim, bol kazançlar.
Yer İmleri