Birkaç ay önce yazmýþtým:
ESKÝSÝ GÝBÝ
Olamadýklarý vakit içinde
Eþiðinde beklerler savaþýn
Ne mümkün þöyle rahat rahat oturmalarý
Diken üstündedirler
Mesela sýkamadýlar mý birbirlerine
Ne olur ne olmaz
Habire istiflerler kurþunu cephanelikte
Yani mümkün deðil þöyle deliksiz uyku çekmeleri
Tetikte beklerler
Kutuplaþma ve kahramanlýða sarýlýrlar
Söyleyecek sözleri kalmadýðýnda
Sonra baþlar davullar trampetler borazanlar
Buz kesilir hava
Ah insanlar
Batýda Ukrayna doðuda Rusya
Diklenmekte yine birbirine iki ayrý dünya
Hiç deðiþmedi yaþam
Eskisi gibi
Bunalýmda
![]()
Þu ana kadar izledim piyasayý, nakide geçtim Bozkurt abi. Piyasanýn durulmasýný bekleyeceðim.
Bizim borsada nasibimiz yokmuþ, hayýrlýsý olsun. Kazanacaðýmýz para bize yaramayacakmýþ demek ki.
Longda çok iyi kârlar görmüþtüm, ama geçen aylardakini beþ günde, bu seferkini de bir günde geri verdim. Þort sezonu bana çok sert esti maalesef.
Longlarýmý geri aldým ayný yerden. Bir an aklýma geldi BÝST 100 1835 benim maliyetlendiðim yerdi, burasý destek olur belki. 1800 stopla þansýmý deneyeceðim tekrar.
Merhaba, viop ile ilgili biraz araþtýrma yaptým öðrenme amaçlý. Aklýma takýlan bir nokta var bunu sormak istiyorum.(viop konusunda bir çok baþlýk vardý, hangisine yazacaðýmý bilemedim buraya yazdým. Umarým doðru yerdir, rahatsýzlýk verdiðim için herkesten þimdiden özür dilerim) Pay vadelide iþlem yaptýðýmýzý düþünelim. Örnek olarak eregl nisan vadeli long poz açtýk. Þirket nisan ayý içerisinde veya öncesinde bedelli/bedelsiz sermaye artýrýmý kararý alýrsa viop bundan nasýl etkilenir? Herkese teþekkür ederim, bol kazançlar.
Yer Ýmleri