Sayfa 769/1002 İlkİlk ... 269669719759767768769770771779819869 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 6,145 - 6,152 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - VI

Rusya RTSI -40.02%

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

İngiltere Başbakanı Johnson: Rus bankalarını finansal sistemimizden tamamen çıkartacağız.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Putin: Güvenlik garantileri konusunda milimetre ilerleyemedik. Nasıl bir dünyada yaşadığımızı biliyoruz ve yaptırımlara hazırlandık-AA

İngiltere, Rusya'ya VTB Bank'ın tüm varlıklarının dondurulması ve Aeroflot hava yolu şirketinin yasaklanması dahil yeni büyük yaptırımlar getireceğini açıkladı.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Dış politikada çuvallayan bir ülke,biri afrikaya gidiyor diğeri Türkiye cumhuriyetlerine,bu kadarda tutarsız politika olurmu,senin ağzının dibinde savaş oluyor,bugün guya güvenlik zirvesi yapıldı rusya kınandı,aklıma şu geldi hemen,uzman subaylarımıza yapılan kumpas davaları ergenekon vs falan,acep orduda subay kaldımı yetenekli ?,bu zamanda kurt subaylardan akıl alınırdı
    Aklıma kar yağınca yemek yedi diye günlerce tepinenler geliyor. Hiç utanıyorlarmıdır?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
    Fazla kasmayalım.Gece bayrak sallanır,olay biter.

7. Zelenski “ Rusya Çernobil’in ele geçirmeye çalışıyor, tesis zarar görürse nükleer bulut tüm Avrupa’ya yayılırâ€

Zelenski kardeş artık anla, Avrupa ve Amerika sana sadece gaz verir, bu ucuz manevraları da yutmaz, Rusya içine girmiş daha uyanamamışısın, gerçekten çok saf bu adam
    Ruslar soguk iklim insanı, vicdanı merhameti olmaz, Hayvandan çok bi farkları yok, benden uyarması, iş işten geçtikten sonra teslim olmanı da kabul etmezler, o kadar vahşidirler
    ABD, Avrupa kullanıyor daha uyanmıyor enteresan

Biden: Putin bu saldırıyı aylardır planlıyordu.

Sayfa 769/1002 İlkİlk ... 269669719759767768769770771779819869 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •