Joe Biden: Rusya’nın Dolar, Euro, Pound ve Yen gibi para birimlerinde ticaret yapmasını da kısıtlayacağız.
Joe Biden: Rusya’nın Dolar, Euro, Pound ve Yen gibi para birimlerinde ticaret yapmasını da kısıtlayacağız.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
ABD Başkanı Biden:
Rus bankalarının ABD'deki tüm varlıklarını donduruyoruz.
Kremlin'den fayda sağlayan isimleri de yaptırım listesine alacağız.
Rusya'nın yüksek teknoloji ithalatının yarısını engelleyeceğiz. Uzay programları da asker programları da etkilenecek.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Sormazlarmı insana Afkanistandan neden çekildiniz diye ?...Ukranyada darbe yapıldı rusyaya inat,rusya kincidir yanlız kinini belli etmez,zamanı geldimi kükrer,her iikiside düşman sayılır bize,dostluk sadece göstermeliktir,tarihten örnek verecek değilim natoya girişimizin sebebi+stalin vs,geçmişten ders alınıp düşman arasına girilmez,sadece izlenir,tabiki birde işin ekonomik boyutuda var,ekonomiyi bitirsinler peşinden namerte muhtaç olunsun,iş çıkara girildimi efelik taslansın,yemedimi kirpi gibi yumulsun...Ne zaman lider bulunur işte dış politikada o zaman söz sahibi olunur,şu an ülkede lider boşluğu vardır,zamanında eş bobluk ayağına ülkede herşey yapıldı,en önemlisi ordu lav edildi,peşinden az ses çıkartanlara darbeci hain denildi orduya korku salındı,zaten yargının ele geçirilmesini es geçtim,işin doğrusu şu an çıkmazdayız,üstelik sıkıştıklarında montröye,atamızın ilkelerine sığınmalar,hala bunu idrak edemediler,en ironiside ortalık toz duman afrikaya gitmeler vs,valla asabım bozuluyor fazla yazmama gerek yok![]()
AB liderleri olağanüstü zirvede Rusya'ya yönelik finans, enerji, ulaşım, ihracat kontrolü ve finansmanı, vize politikası ve kişileri hedef alan ek yaptırımları kabul etti.
THY: Ukrayna hava sahasının kapatılması nedeniyle 3 Mart 2022 (dahil) tarihine kadar Rostov çıkışlı/varışlı uçuşlarımız iptal edilmiştir.
Viop akşam seansı %2.4
daha 24 saat olmadı....
Memento mori
Daha da kotusu
Turizmde onlara bagliyiz
Bugdayin cogu o iki ulkeden geliyor
Dogal gazin cogu Rusyadan geliyor
Ihracatimizin hatiri sayilir bir kismi yine Rusyaya dogalgaz karsiligi satiliyor keza insaat isleri de oyle
Oysaki Rusya nin Turkiyeye bagli muhtac oldugu hicbir sey yok
Yer İmleri