Amerika Avrupa iki yüzlü bir canavardýr, Rusya ise bunlarýn bi çýt vahþisidir
ABD Ukrayna’yý gaza getirerek Rus iþgalini baþlattý
Þimdi sýra þöyle kahramansýnýz, böyle vatanseversiniz gazýyla Ukrayna’yý iyice periþan ettirmek derdindeler.
Tiyatrocu çok saf her türlü gaza geliyor, þimdi bizi AB ye almanýn tam zamaný diyor, bi lider bu kadar saf olmamalý
Sivil kayýplara insanlýk suçlarýna atýfta bulunan Amerika Irak,Suriye,Afganistan’da neler yaptýðýný çok çabuk unutmuþ Rusya’yý kýnýyor !!!
Kýsacasý bir büyük bir çocuðu kandýrýyor
Bir baþka büyük te o çocuðu tokatlýyor
Olan her zaman ki gibi masum insanlara oluyor
Potini salakmý sanýyorlar acep,bunlarýn hesabýný sanki yapmadýmý ?,sen Nato diye dayatýrsa oda gereðini yapar,zaten ABD ikinci dünya savaþýndan sonra ezici güç oldu barýþsever ayaðýna,en son arap baharýnda yaptýðý alevere dalavereleri gördük özgürlük getireceðiz diye,bundan bizde nasiplendi askerlerimizin baþýna çuval geçirdi nota bile veremedik,müzik notasýmý diye dalga geçildi,zaten iktidar 19 senedir hep ABD'ye çalýþtý,sonrasý malum çuvalladý yanlýþ iþler peþinde koþtuðu için,eþbobluk zata boþuna verilmedi atatürk ve ilkelerine karþý çýkýldý,sýkýþtýmý þimdi dahi o ilkelere sahip çýkýlmaya çalýþýldý,boþ insanlar ordusundan baþka bir unsur deðil iktidar,bundan sonra yapýlacak iþ tarafsýz olmak,kýnarsýn o ayrý birþey oda racon gereði...zaten bizde natoya ruslar yüzünden girmiþtik,sonra anlaþýldý blöf olduðu vs...böyle tutarsýz politika ile bir yere varýlmaz iþi ehline býrakmalarý lazým,ülkemizde deneyimli kiþilerimiz mevcut,yaptýklarý her hareket bataklýk çamuruna dahada batmamýza neden oluyor.
La bu evrupalýlar ,Rus tanklarýnýn Berline dayandýðý ,hitlerli günleri ne çabuk unuttular.?
Aynen öyle oldu..;-))
. Angut zelensikiy sayesinde 39 TL den TAVanýn sapý girdi..
Kaðýtlarýn yere serildigi gün de , cesaretim vardý,param/ kredim yoktu,izledim sadece..
Bu savaþ komedisi birkaç güne biterse( bence 3-5 güne biter) kuþu yaðlý tavaya sokarým...! ;-)))
Senin, halkýn arpalýðýnda ( Halkbank) durum nasýl.?
Cehalet sn. larsvanulrich..
Ucu bucaðý gelmeyen,
Ýnsanýn tüm yaþam enerjisini çalan,
Bu bilgi çaðýnda koskoca ülkenin yarýsýnýn nasýl bu kadar kolay kandýrýlabildiðini görüp saçýnýzý baþýnýzý yoldurtan cehalet.
"Allah belaný versin" bedduasý biz Türkler için geçerliliðini yitirmiþtir.
Sent from my LM-G710 using Tapatalk
Yer Ýmleri