Sayfa 121/262 İlkİlk ... 2171111119120121122123131171221 ... SonSon
Arama sonucu : 2095 madde; 961 - 968 arası.

Konu: Sindoma temel & teknik analiz

1. fort,tofas,aselsn la piyasa yapıyorlar ,
    hepsi badem spor kontrolünde ,
    ipi bıraktıkları an bir anda endeksi basarlar aşağı ,
    şimdilik tutuyor .
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

2.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Endeks bu sabah ki açılışıyla hisselerde de ciddi GAP' lar oluştu.
    Bu Gap'ları almak için bir geri dönüş gelecek mi izleyeceğiz.
    Güvenilir beğendiğiniz hisselerde GAP seviyesi kapanışına gelir diyerek ten bazı alımlar gerçekleştirmek için uygun ortam oluştu.
    Tabi ki temeli ve tekniği güçlü olanlarda yoğunlaşmak şartıyla mesela bizim tanıdığım borsacılar arasında Kuyumcular bile altın yerine ASELSAN alıyor diye çok fazla duyarız.

O kuyumcu bence borsayı bırakıp sadece altın satmalı
    Aselsan 2017 de 6 doları gördü , şu an 1,50 dolar.
    O tarihte borsadamıydınız bilmiyorum ama çok mağdur olan insan vardır o hissede. Çok dövdüler insanları orada.

3. Teminat açığı fazla. MC saatinden sonra bakmak iyi olacak. Alım için akşam bakarım. İyi fiyata birşeyler varsa sepete koyarım.

Dow da da güç kaybı var şu an.

4. 13.00 den sonra saatlik barlar yön konusunda kendini belli eder , buda fiyata yansır.
    şuanda çoğu tahtada yapılan işlem karşılıklı makina işlemi.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

5. Sahol-Kardemir-Tüpraş izliyorum. Ereğli zaten var ama bu fiyattan yeni mal almam.
    THY ise ürkütüyor şu an , bulaşmam

merhaba,bi şey bildiğimden değil ancak dow grafiğini paylaşan Sayın buluta ne kadar teşekkür etsem azdır..Tahmin yapıyor ve kesinlik elbette yok..Ben dow dan ötürü nedense bizim endekse de uzak duruyorum,bir süre...YTD

7.  Alıntı Originally Posted by ozannn Yazıyı Oku
    merhaba,bi şey bildiğimden değil ancak dow grafiğini paylaşan Sayın buluta ne kadar teşekkür etsem azdır..Tahmin yapıyor ve kesinlik elbette yok..Ben dow dan ötürü nedense bizim endekse de uzak duruyorum,bir süre...YTD
    Evet sayın Bulut emek veriyor Sağolsun.

Ben dow da 33500 altında güvensiz taraftayım. Sadece belli tahtalarda stoplu işlem yaparım.

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Evet sayın Bulut emek veriyor Sağolsun.

Ben dow da 33500 altında güvensiz taraftayım. Sadece belli tahtalarda stoplu işlem yaparım.
    Sağolasın Sayın Emre,vaktiniz olursa u30 hisselerinin bi kaç tanesini de paylaşma imkanınız olursa iyi olurdu.Endekse bakarken hisseleri de takip etme açısından..Tekrar teşekkür ederim,kolay gelsin.YTD

Sayfa 121/262 İlkİlk ... 2171111119120121122123131171221 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •