Sayfa 801/1001 İlkİlk ... 301701751791799800801802803811851901 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 6,401 - 6,408 arası.

Konu: Viop XXXIX

1.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    Taşınan Açıklar, HALKB İSCTR PETKM SAHOL SİSE VAKBN YKBNK da açıkcılar bugün de düşüş bekliyorlar,
    Şişe ve SAHOL da şimdiden güzel kıyma olmuşlar

2.  Alıntı Originally Posted by Se_M Yazıyı Oku
    Yine mi Tacirler satışta... nasıl olduysa bofa yok yanında. onun leş kargası gelmiş..
    astsolistler en son çıkar. MC saatinden sonra bofa yı izlemek lazım. Kararı verecek

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    2104 şortlarımı kapattım
    2131 tekrar şort
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Rusya, Türkiye’den ithal ettiği üzüm, portakal, greyfurt, biber ve nar ithalatına pestisit nedeniyle yasak getirdi... https://kanalfinans.com/haberler/pesti

karakemal,

putin inceden fatura çıkarmaya başladı ,
    iş turizm me gelirse senin kuş türbülansa girer.
    Valla keyifleri bilir. Ruslar bu sene güzel kızlarının hatrına ülkemizde rahat tatil yapar. AB ülkelerinde rahat edemezler, çok dayak yer, yüzlerine tükürmekten beter ederler.

Seve seve gelirler yani..Zaten İngiltere ile papaz olacaklar, karşılıklı uçuşlar bile durmuş, misilleme olarak transit bile geçemezsin diyor Rusya.

1-2 yıl sonra yalvar yakar sebze-meyve istemek durumunda kalabilirler. Putin kısa vadede kazanmış gibi gözükse de, orta vadede kaybeden olacak. Tek şansı Çin'in kucağına oturmak, onların yardımıyla iktidar ömrünü biraz daha uzatabilir ancak.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    2131 tekrar şort
    medegome le dağlarında ilizyona kapılan bir Bozkurt. beyaz atletli Pala bu duruma ne diyecek acaba
    (hayırlı olsun tabiki)

6.  Alıntı Originally Posted by northernforever Yazıyı Oku
    Bedelsiz verse de olmaz mı? Ozkaynaga atıp büyümeye odaklansa?
    olmaz sayılmaz. kendi dinamikleri ile büyüsünler. temettü versin ben istersem geri alım yapar lot çoğaltırım

7.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Valla keyifleri bilir. Ruslar bu sene güzel kızlarının hatrına ülkemizde rahat tatil yapar. AB ülkelerinde rahat edemezler, çok dayak yer, yüzlerine tükürmekten beter ederler.

Seve seve gelirler yani..Zaten İngiltere ile papaz olacaklar, karşılıklı uçuşlar bile durmuş, misilleme olarak transit bile geçemezsin diyor Rusya.

1-2 yıl sonra yalvar yakar sebze-meyve istemek durumunda kalabilirler. Putin kısa vadede kazanmış gibi gözükse de, orta vadede kaybeden olacak. Tek şansı Çin'in kucağına oturmak, onların yardımıyla iktidar ömrünü biraz daha uzatabilir ancak.
    Putin 70 yaşında uzun vadeli plan yaptığını düşünmüyorum.

Siyasal, askerî zaferler ne kadar büyük olursa olsunlar, ekonomik zaferlerle taçlandırılmazlarsa meydana gelen zaferler devamlı olamaz, az zamanda söner.
    1923 (Atatürk’ün S.D.II, s. 107)

Günün sonunda buradan rusyaya ekonomik bir zafer çıkmaz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    medegome le dağlarında ilizyona kapılan bir Bozkurt. beyaz atletli Pala bu duruma ne diyecek acaba
    (hayırlı olsun tabiki)
    Fışkırttılar ben napım
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 801/1001 İlkİlk ... 301701751791799800801802803811851901 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •