Sayfa 215/993 İlkİlk ... 115165205213214215216217225265315715 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 1,713 - 1,720 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

1.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    başta tuvalet kağıtları olmak üzere
    Afferim, zamanı gelince, tarih yazılacak....
    Memento mori

Putin, Ukrayna ordusuna Kiev yönetimini devirin çağrısı yapmış.

3.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Erdoğan: (NATO toplantısı) Sıradan bir kınama cümbüşüne dönmemeli, NATO daha kararlı olmalı
    Mesela ne yapacak nato??!

4. Rus tanklari sivil arabalari eziyor

https://www.reddit.com/r/Turkey/comm...m_source=share

5.  Alıntı Originally Posted by SmuraY Yazıyı Oku
    İnanın sadece meraktan soruyorum devasa bir nükleer gücü olan Rusya karşısında ne yapabilirlerdi askeri olarak direkt savaşta cephe mi olmalıydılar. Askeri olarak belli yardımlar zaten el altından yapılmıştır ama bir orduyu 1-2 yılda Rus ekolünden batı ekolüne çevirmek, eğitmen ve silahlandırmak kolay değil ki karşı tarafı daha da kışkırtır. El altından anti tank vs. verebilirsiniz ki verildi sanırım. Türkiye TB2 sattı vs. Batı nasıl bir destek çıkabilirdi daha başka.
    Haklisin ama bu durumda elinde nukleer teknolojisi olan istedigi ulkeye dalar. Nasil olsa NATO bir sey yapamiyor diye. Bir suru ulke var nukleer silahi olan

Daha da kotusu coban kopeginin hasta ve yasli oldugunu anlayan kurtlar ciftlige sagdan soldan girmeye baslar

6. şerit makas kazası gibi.. Neyse, taze propaganda kampanyasının büyüsü bozulmasın..
    Memento mori

7.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Benim bildiğim, ayın 5-15-25 günleri fiyat alıyor tüik. Fiyat geceyarısı güncelleneceğinden marta kalacak...
    bu dediğiniz market market gezip tüketim maddelerine yönelik uygulama.

Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    14,2 den faturasını ödedi gitti gibi
    en son keçinin sayfadaydı
    Buradayım, TTE'den 2 ayda 50 binde 11 bin zararım oldu. Sabah rakama bakınca şok geçirdim. Bu fonu almayın...Belanızı bulursunuz...

Sayfa 215/993 İlkİlk ... 115165205213214215216217225265315715 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •