bu tezgahı hakikaten kimse anlamamış ??? !!!
zaten şu an anlasak ya da anlatsak ne olacak
bilmem neyin davası olmaz derler
bakalım bir bilanço gelsin
Hatırlarsan ben en başından beri, şirketin, zerre finansal ihtiyacı olmayan; borcu olmayıp kasası ağzına kadar para dolu olduğu bir dönemde yapılan bu bedellinin tek amacının patronun hisse sahipliğini artırma niyeti taşıdığını yazmıştım.
Şimdi dikkatinize sunacağım bir şey var:
KAP'taki bu listeyi ısrarla güncellemiyorlar. Neden acaba ?
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
Taş bana gelmiş belli. Sonuçta ben gördüklerimi, kafamın aldığı kadarını yazıyorum. Zaten bu hisseyi de asla "değer yatırımı olarak görmediğimi" defalarca yazdım. Parayı vurur çeker giderim kim ne yaparsa yapsın. Bu davranışın aynısını sayın meslektaşım GP yapmıştı geçen gün; araştır, oku bilmem ne. Valla kardeşim burası bilgi paylaşım yeri, bir şey biliyorsanız bunu buradaki yatırımcılarla hayrına paylaşın. Bilmiyorsanız da imalı imalı laf sokmayın. Rica ediyorum.
Bedelli döneminde ana tahtada yapılan işlemler aşağıda. Günün sonunda bir bakıyorsun bütün mallar dönmüş dolaşmış A1 Capital ve Tacirler'e geçmiş. Ha, bu takaslar yalan diyen arkadaşlar Matriks harici platformlardan kontrol etsin.
#KLGYO #matriks http://share.matriksdata.com/share.a...02261156274580
Bu AKD ile biraz önce verdiğim takas durumunu karşılaştırın bakalım siz ne göreceksiniz ? 22 Şubat tarihinde A1 Capital hesabında 77 milyon lot hisse vardı.
Önemli olan bundan sonra ne olacak nasıl bir yol izlemeliyiz
Bir sürü analiz , gelinen nokta 0.88 olacak iş değil, hustatlarin hepsi yanıldı ama pes etmediler. Birsey mi biliyorlardı yazıyorlar yoksa siviyorlar mi ?
Yer İmleri