Sayfa 223/993 İlkİlk ... 123173213221222223224225233273323723 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 1,777 - 1,784 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

1.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Eğitimsiz toplumların başına dünyanın en Zeki kişisini getir.!!
    Cacık olmaz.!!!
    Gelişmiş toplumlar ortak akıl ile yönetilir.!!!
    Kişiler sadece semboldur.!!!
    Bu ulus, Canakkale Muharebelerine kadar millet oldugunun bilincinde bile degildi.

Hala bu acilan kur'an kurslari ve imam hatiplerle cahillestirme, cahil birakma sureci devam ediyor.

Peki, o halde, kaderimizi bu cahil surusune mi terkedecegiz.

Asla.

Bizim nesil Ataturk ilke ve inkilaplari ile yetistirilmis, ve asla bu ilkelerden donmemis bir nesildir. ( 1950 -1990 dogumlu nesil.)

Ozgurluk bizim karakterimizdir.

Biz bukemedigimiz bilegi kirariz.

Bugün kadıköy iskele yakınında bi starbuks a girdim memlekette kriz olmasığına karar verdim 5 yada 6 jat tamamı dolu gençler biri kalksın diye ayakta bekliyor. 500 metre ötede bahqriye tarafına giderken yine öyle bş starbucks var ondada durum aynı tüm katlar full qnkaradaki tüm starbucklarınn cirosunu bu ikisi yapıyor gibi geldi
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Bu ulus, Canakkale Muharebelerine kadar millet oldugunun bilincinde bile degildi.

Hala bu acilan kur'an kurslari ve imam hatiplerle cahillestirme, cahil birakma sureci devam ediyor.

Peki, o halde, kaderimizi bu cahil surusune mi terkedecegiz.

Asla.

Bizim nesil Ataturk ilke ve inkilaplari ile yetistirilmis, ve asla bu ilkelerden donmemis bir nesildir. ( 1950 -1990 dogumlu nesil.)

Ozgurluk bizim karakterimizdir.

Biz bukemedigimiz bilegi kirariz.
    Toplum çürümüş.!!
    Atatürke hakaret edenlerin ödüllendirildiği.!!!
    Yalan ve talanın pirim yaptığı toplum batmaya mahkümdür.!!!
    Türkiyede gerçek muhalefet yoktur.!!
    Ordunun gerçek yurtsever emekli subayları suçsuz yere cezaevindedir.!!
    Maşallah inşallahla ülke yönetilmez.!!
    Eğitim sistemi Sazan yetiştiriyor.!!
    Ülkede ne demokrası.!!
    Ne de hukuk hepsi.!!
    Astkıda.!!!
    Lütfen birbirimizi kandırmayalım.!!
    Gerçekler ortada.!!
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Bugün kadıköy iskele yakınında bi starbuks a girdim memlekette kriz olmasığına karar verdim 5 yada 6 jat tamamı dolu gençler biri kalksın diye ayakta bekliyor. 500 metre ötede bahqriye tarafına giderken yine öyle bş starbucks var ondada durum aynı tüm katlar full qnkaradaki tüm starbucklarınn cirosunu bu ikisi yapıyor gibi geldi
    İstanbul farklı. İstanbulda zengin ciddi çok. Orta halli de var ama onlar daha çok tuzla civarına kaydı. asya kısmını iyi bilirim. Yemekte merkezi yerlerde restaranlar rağbet görürken kıyıda kır pidecileri var.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Normal.1 kahve alıp sabahtan akşama kadar mekanda hem oturup hem de sosyalleşebiliyorsun.Hatta hiç bir şey sipariş vermesen bile mekanda sabahtan akşama kadar oturulabilyor, kimse bir şey sormuyor. Kış soğuğunda, ve bu hayat pahalılığında, gençler için en ideal ve ekonomik ortam.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    Normal.1 kahve alıp sabahtan akşama kadar mekanda hem oturup hem de sosyalleşebiliyorsun.Hatta hiç bir şey sipariş vermesen bile mekanda sabahtan akşama kadar oturulabilyor, kimse bir şey sormuyor. Kış soğuğunda, ve bu hayat pahalılığında, gençler için en ideal ve ekonomik ortam.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Valla deniz hocam ben bişey almadım tuvaletini kullandım sıcak ortam telefonu şarj ediyorum amq burada sürwkli bi devinim var ve millet sürekli yiyip içiyor. Bi ben beleşçi gibi oturuyorum
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by Econfin Yazıyı Oku
    İstanbul farklı. İstanbulda zengin ciddi çok. Orta halli de var ama onlar daha çok tuzla civarına kaydı. asya kısmını iyi bilirim. Yemekte merkezi yerlerde restaranlar rağbet görürken kıyıda kır pidecileri var.
    Şöyle bi dolandım kadıköy balıkçı halinde 270 e norveç somonu satıyorlar ankarada en pahalısı 230 hurma ankarada 25 burda 40 amq ucuz yerlerde var kadı lokantası diye bi yer gördüm fiyatları çok uygun 5 tl ye çorba var sebze yemekleri 7 tl civarı etli yemekler 10-13 arası makul geldi. Otoparklar çok pahalı 20 tl giriş saati 5 tl ispark buldum kendimi attım içeri
    bir halt olacağı yok.

İzmir’de motorini 17,11’den pompalıyorlar.

16,97 değil miydi yahu?

Sayfa 223/993 İlkİlk ... 123173213221222223224225233273323723 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •