Sayfa 878/1001 İlkİlk ... 378778828868876877878879880888928978 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 7,017 - 7,024 arası.

Konu: Viop XXXIX

1. Rusya çaresiz..Anlasmayi , nukleer korku vererek üstünlük sağlamaya calisiyor..Tabi yersen...Yardim edene nasıl hedef olur dersin zaten bittin Ukraynada..Askerlerin bile moralsiz kendi ırkına saldırmaktan cekinir olmuslar...Yenilgiyi kabul et ve daha fazla insan olmesin...Savasi Ukrayna kazandı...Y.T.D...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    coinler sakin, weekend dow -420 puan...usd/tether denilen zımbırtı sakin...kafalar karışık...

Coinlere bakınca fazla büyük bi kayıp yaşanmaYacak gibi duruyor. Ama yapılan açıklamalara bakınca bi taban garanti gibi gözüküyor hayırlısı diyelim
    bir halt olacağı yok.

4. coinler de tırt çıktı dijital altın-güvenli liman diyorlardı ilk patlayan onlar oldu.
    takip ettiğim kadar ambargo gelmedi diğer yaşananlar fiyatlandı diye düşünüyorum. yarın normal bir piyasa olur gibi.

Kievde açık alana silah yığmışlar....
    İsteyen istediği kadar alıyormuş...
    Dünyada manyak çok.
    Eski askerler
    İnsan öldürmek isteyenler
    Maceracılar...
    Savaş uzarsa Ukrayna ya sinek gibi giderler..

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Euro kapısı da kapandı, Ruslara..
    Her şey çok hızlı ilerliyor..!

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Viop XXXIX

Yarın hesap kitap günü olacak. Mesela bp 14 milyar dolar değerinde (%20) ortak olduğu rosfnetten çıkmayı planlıyor

The EU just closed its airspace to Russian planes. FedEx and UPS suspended service in Russia. BP is getting out. Russian banks are running out of dollars. The ruble is crashing. Putin is finally getting his dream of taking Russia back to the USSR, an impoverished, hermit kingdom.

https://twitter.com/juliaioffe/statu...401192457?s=21

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8. Ülkeler çok borçlu deniyor. Bir şekilde savaş mavaş bahane edilip borçlar sulandırılacak belki. Yunanistan, İtalya EUR'da oluğu için kötü etkilendi vs deniyordu. Eski usulde devaülasyon ile borçlar eritiliyordu.

Bugün baktım 250 binlik ev 2.5 milyon olmuş. Hangi hisse 2012'den bu yana o kadar arttı. Aldığın kiralar da yanına kar kalırdı.

ABD, Almanya, İngiltere, Fransa, İspanya vs bu borçlardan kurtulmanın yolunun global krizden geçtiğinin farkına varır mı acaba. Ege Cansen devletler borçları ödemez çevirir diyordu.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 878/1001 İlkİlk ... 378778828868876877878879880888928978 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •