akbnk,%23,30 temettü dağıtma kararı almıştır.
akbnk,%23,30 temettü dağıtma kararı almıştır.
Kemal,
Geçen hafta 4-5 milyar dolar arası kamu bankalarından müdahale olduğu söyleniyor , bu haftada oynaklık devam ederse kurlarda yine müdahale gelecekdir.Yalnız gözlerdeki ışık sağlam zarar görür sistem bir anda terse döner.Bu yüzden bu modeli fazla gözünde büyütmeçok basit bir soru sorayım sana bu modelde turizmden gelecek 40 milyar dolar beklenti varmı var yetkililer söylüyor , bu para beklenildiği gibi gelmezse nerden bulacan bu parayı , işte ozaman o ışık tavşana tutulmuş gibi gelir izliyecez görücez.Ha bende bu gemideyim inşallah beklenen bu paralar gelir.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
öyle olmuyor o işler...niyet yutmaktı ama, işler değişti...adil bir anlaşma önereyim ben..minsk anlaşması uygulanır, iki bölgeye özerklik verilir...rusya da sınırlara uyacağını deklare eder...bir de tabi ukrayna nato üyesi olma talebini geri çeker..herkes az çok kazanmış olur.
ama rusya masanın en salağı, en büyük kaybedeni olur..artık milleti öpsen rusyaya güvenmez.kuzey akım 2 de doğmadan ölmüş olur...abd de tarihi bir başarı elde etmiş olur.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
ibrahim Haskoloğlu
@haskologlu
Ukrayna "derhal katılım" talebiyle Avrupa Birliği'ne başvurdu.
Hazır fırsat varken diyorlar sanırım,nato dan vazgeçeceklerini de sanmıyorum
o yüzden anlaşma ihtimalleri de düşük görünüyor.Zaten iki gün önceki gibi
bizi yarıyolda bıraktılar serzenişi de yok,AB ile Abd yaptırımlara başlayınca,
bir yandan yardımlar da geliyor.
Yatırım tavsiyesi değildir...
Yer İmleri