Sayfa 328/691 İlkİlk ... 228278318326327328329330338378428 ... SonSon
Arama sonucu : 5528 madde; 2,617 - 2,624 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

Alıntı Originally Posted by ats Yazıyı Oku
    aziz torundan bahsediyor
    avni ile aziz karıştı bende)
    Burada paylaşılan hiçbir görüş, fikir,eylem v.s yatırım tavsiyesi değildir.G.P

Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Teessüf ederim sayın meslektaşım. Kendileri Sayın Erdoğan'ın takımında lastik ayakkabı ile kalecilik yaptığından bahseder.

Esasen konumuz ahlaki öngörü. Şahsen bu hissede 3 aşağı 5 yukarı finansal öngürülerim tuttu hatta orta ve uzun vadede (gelecek 1 yıldaki) planları konusunda da bir netliğe ulaşmak üzereyim ancak asıl sorun ahlaki öngörü. Bu dersten karne notum "0"
    O zaman kendilerini ve tüm takımı saygıyla selamlıyorum)

Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Teessüf ederim sayın meslektaşım. Kendileri Sayın Erdoğan'ın takımında lastik ayakkabı ile kalecilik yaptığından bahseder.

Esasen konumuz ahlaki öngörü. Şahsen bu hissede 3 aşağı 5 yukarı finansal öngürülerim tuttu hatta orta ve uzun vadede (gelecek 1 yıldaki) planları konusunda da bir netliğe ulaşmak üzereyim ancak asıl sorun ahlaki öngörü. Bu dersten karne notum "0"
    Paranın olduğu yerde ahlak pek olmaz.hele heleki doğu toplumlarında.

4.  Alıntı Originally Posted by GP Yazıyı Oku
    Paranın olduğu yerde ahlak pek olmaz.hele heleki doğu toplumlarında.
    Bir yatırımcı olarak ben ahlaki öngörüye bu yönüyle bakıyorum. 20 yıldır ülkenin a.sına koymuş olan bu yobazlara ait hiç bir şirkette yukarıdaki gibi bir görüntü var mı? Yok! Sorsan, bunlar mason, kâfir...

Allah hepsini hidayete erdirsin. Çok samimiyim. Son sözüm budur...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

5. haklsınız arkadaşlar zaten hükümet değişimi kesinlikle yapıldığında bunun gibi bu tip yandaş firmaların mallarına el koyulacak anladığım faiz artırmak zorundalar faiz artırdıklarında muhalefet bunları bırakmaz seçime gidecekler bu satışların izahı yok bir şirket kasasındaki paranın yarısından işlem görürmü. SPK şu soygunu nasıl seyredersin inşallah yakında bir tane yatırımcı bulamayacaksınız 1,2 ortalama ve 100000 tl zararla ben veda ettim borsa işini bıraktım kalanlara bir daha tavsiyem borsa namussuz bir kumarhanedir asla beş kuruş para kazanamazsınız sorun yakınlarınıza hisselerde manipilasyon yapan grupların haricinde borsada bir allahın kulu para kazanmışmı bir dahada yazmayacağım yenilgiyi kabul ettim kalın sağlıcakla

En son baktığımda bilanço öncesi topikte 50 kişi vardır.
    Üçte bire düşmüş.
    İyi bir done.

7. Bezdirmeyi iyi yaptılar maliyete gelse yüzde doksanı kaçacak insanların artık takip etmenin de bir numarası yok ortalama 1.2 yatırımcının maliyeti kaç tavanla gelir oraya o yüzden kimse yok değil sadece insanlar hapiste tahliyeye çok var yatarı çok bu hissenin.

8.  Alıntı Originally Posted by Avukat2020 Yazıyı Oku
    Bezdirmeyi iyi yaptılar maliyete gelse yüzde doksanı kaçacak insanların artık takip etmenin de bir numarası yok ortalama 1.2 yatırımcının maliyeti kaç tavanla gelir oraya o yüzden kimse yok değil sadece insanlar hapiste tahliyeye çok var yatarı çok bu hissenin.
    iyide o kadar zarar nerdeyse %30 borsayada elvada diyen biri bu zararı nerden çıkaracak 2-3 yıl mevduata koysa anca anaparaya kavusur.yani çok elzem değilse beklemek en mantıklısı

Sayfa 328/691 İlkİlk ... 228278318326327328329330338378428 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •