Sayfa 956/1001 İlkİlk ... 456856906946954955956957958966 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 7,641 - 7,648 arası.

Konu: Viop XXXIX

1.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    ben anlamıyorum bu putin neyi bekliyor ?

ruslarda binlerce nükleer başlık var, 50 tanesini yollasa londra yerle yeksan eder, cümle batı kampı ertesi gün teslim bayrağını çeker.. 1945te öyle olmuştu

Sayın KaraKemal
    Sen long değil misin
    Ne zaman şortladın,
    haber de vermiyorsun

2.  Alıntı Originally Posted by tilkiii Yazıyı Oku
    Google amca ya göre Rusya da 6255, Abd de 5550, Fransa da 290, İngiltere'de 255 nükleer savaş başlığı varmış.

"politikada hiçbir şey kazayla olmaz. olmuşsa, öyle planlanmıştır."
    Dünyada nükleer de ruslar lider
    Gogildan alıntı
    Stockholm Uluslararası Barış Araştırmaları Enstitüsü'nün (SIPRI) geçen yıl yayımladığı verilere göre, Rusya, 6 bin 255 nükleer başlıkla dünyada ilk sırada yer alıyor. Rusya yönetiminin sahip olduğu nükleer silahların sayısında 2020'ye oranla geçen yıl 120 adet azalma oldu.2 gün önce
    Hamdım Piştim Yandım

3. https://www.hizliresim.com/88jgabr

Savaşmış, krizmiş yersek tâbi. 4 günde petrolde kaldıraçsız %30 götürdü paranın sahipleri 🤬

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Nükleerde 10 ile 1.000 aynı...zaten 4 tane den sonrasına pek gerek kalmaz.KUZEY KORENİN 10 tane varmış...buna ragmen ABD ye MEYDAN OKUDU.

5. Dünyadaki tüm nükleer başlıklar yok edilmeli.

Hiroshima da Nagazaki de olanlar dehşet verici.

Atom bombası atılsa yaşadığım yere hayatta kalmaktansa buhar olup yok olmayı dilerim. Öyle bir durumda hayatta kalmak çok çok daha kötü.

Nükleer savaş demek bilindik dünyanın sonu demek.

Allah yazdıysa bozsun.

"politikada hiçbir şey kazayla olmaz. olmuşsa, öyle planlanmıştır."
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

6.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Fizik derslerini iyi dinlememişsin. ZEKİ MÜRENIN dediği gibi: kahrol düşman ,al sana bombe

NUKLEER BOMBANIN BİR TANESİ bile bir şehri tamamen yok eder ve tüm çevre ülkelerde radyasyon dalga-yağmuruna sebep olur.Mutasyonlar..

yani o ülke ve çevrenin kıyametidir.

Bir de şu var.RUSYA DA VAR 1.000 TANE..iNGİLTEREDE VAR 300 tane.o da buna karşılık 4 tane MOSKOVAYA ATSA...al sana buzul çağı.

yükselen karanlık bulutlar ve radyasyon yağmuru tüm dünyayı bitirir.güneş ışıklarını keser.ÇÖLLERE KAR YAĞAR..
    Yeni ahite göre hakim imparatorluk nükleer ile yerle bir olursa Armageddon oluyor .

Yani kıyamet kopuyor .

Bu ülke İngiltere mi ABD mi kurban .

Saldıran kim Çin mi Rusya çeşitli kripto çözücülerin varsayımları var .

Belirlenen yıl konusu da çok uzak görünmüyor

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Nükleer savaş KIYAMET DEMEK...KUR'AN da anladığım kadarıyla bu tarzda bir kıyamet yok.Daha doğrusu ben NÜKLEER SAVAŞA benzetemedim...Daha çok dev bir meteorun çarpması gibi anladım.

Yani DÜNYA ve diğer cismin çekirdekleri parçalanacak kadar sert çarpma olarak anladım.Bu senaryoya çok uyuyor.

veya sürekli genişleyen kainatın bir noktada, onları arada tutan çekim kuvvetinin,merkezkaç kuvvetinden az olması vs...sonucu dağılması.

8. Bizim nükleer başlığımız yok heralde
    Bomba atılırsa korunmak için şunları yapın diyorlar, aklınızda bulunsun.
    patlama ışığını görür görmez, hemen çukur bir yere veya duvar dibine veya kuytu bir yere yatin! dizlerinizi karnınıza doğru çekip kapanin! çıplak yerlerinizi (giysilerinizle) örtün ! bu durumunuzu ışık, yakıcı hava hareketi ve yıkılmalar sona erene kadar koruyun (1 dk.)
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 956/1001 İlkİlk ... 456856906946954955956957958966 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •