Dünyada nükleer de ruslar lider
Gogildan alıntı
Stockholm Uluslararası Barış Araştırmaları Enstitüsü'nün (SIPRI) geçen yıl yayımladığı verilere göre, Rusya, 6 bin 255 nükleer başlıkla dünyada ilk sırada yer alıyor. Rusya yönetiminin sahip olduğu nükleer silahların sayısında 2020'ye oranla geçen yıl 120 adet azalma oldu.2 gün önce
Hamdım Piştim Yandım
https://www.hizliresim.com/88jgabr
Savaşmış, krizmiş yersek tâbi. 4 günde petrolde kaldıraçsız %30 götürdü paranın sahipleri 🤬
Nükleerde 10 ile 1.000 aynı...zaten 4 tane den sonrasına pek gerek kalmaz.KUZEY KORENİN 10 tane varmış...buna ragmen ABD ye MEYDAN OKUDU.
Dünyadaki tüm nükleer başlıklar yok edilmeli.
Hiroshima da Nagazaki de olanlar dehşet verici.
Atom bombası atılsa yaşadığım yere hayatta kalmaktansa buhar olup yok olmayı dilerim. Öyle bir durumda hayatta kalmak çok çok daha kötü.
Nükleer savaş demek bilindik dünyanın sonu demek.
Allah yazdıysa bozsun.
"politikada hiçbir şey kazayla olmaz. olmuşsa, öyle planlanmıştır."
abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...
Nükleer savaş KIYAMET DEMEK...KUR'AN da anladığım kadarıyla bu tarzda bir kıyamet yok.Daha doğrusu ben NÜKLEER SAVAŞA benzetemedim...Daha çok dev bir meteorun çarpması gibi anladım.
Yani DÜNYA ve diğer cismin çekirdekleri parçalanacak kadar sert çarpma olarak anladım.Bu senaryoya çok uyuyor.
veya sürekli genişleyen kainatın bir noktada, onları arada tutan çekim kuvvetinin,merkezkaç kuvvetinden az olması vs...sonucu dağılması.
Bizim nükleer başlığımız yok heralde
Bomba atılırsa korunmak için şunları yapın diyorlar, aklınızda bulunsun.
patlama ışığını görür görmez, hemen çukur bir yere veya duvar dibine veya kuytu bir yere yatin! dizlerinizi karnınıza doğru çekip kapanin! çıplak yerlerinizi (giysilerinizle) örtün ! bu durumunuzu ışık, yakıcı hava hareketi ve yıkılmalar sona erene kadar koruyun (1 dk.)
Hamdım Piştim Yandım
Yer İmleri